Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Det kommer tættere og tættere på. I dag er det torsdag. I morgen fredag... På søndag kommer min allerbedste veninde R. på besøg sammen med hendes mand og deres trillinger (to piger og en dreng). Børnene er 5 år. De kommer til eftermiddagskaffe kl.14.00, fordi de ikke kunne komme mandag, hvor de ellers var inviteret...

Mandag d. 7/8 er det nemlig min fødselsdag og der har jeg inviteret de nærmeste til en lille fest. Mine forældre kommer, og min bror og hans kæreste og deres lille søn. Og med mig selv og min mand...ja så bliver vi 7, så det er til at overkomme.

Jeg har bestilt "mad-ud-af-huset" fra et supermarked og skal hente det kl.12 - gæsterne kommer kl.12.30. Men jeg har lige set på TV2-vejret i går aftes, at vejret både søndag og mandag skulle blive rigtig godt med varme og solskin, så det er bare fint.

Jeg mangler bare at købe et par sidste enkelte ting til søndag og til festen mandag og så skulle det hele være på plads. Glæder mig allerede.

Og når det er overstået skal jeg videre med mine planer for resten af min ferie. Jeg går nemlig på ferie fra i morgen fredag og 3 uger frem - skønt. Og planer - dem har jeg nok af !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu nærmer sig tiden... er publiceret 03/08-2006 10:15 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.