Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Kan ikke og har aldrig kunne forlig mig med varmen. Føler at jeg koger og ingen steder kan være. Samtidig døjer jeg med lysfølsomme øjne, som efter en arbejdsdag er godt trætte. Føler mig som et utaknemlig skarn, når jeg begynder at live op efter solnedgang.
Har dog fundet et plus ved min medicin, ud over det har hjulpet mig på andre måder. Jeg er begyndt at svede… Tænk at være glad for det. Førhen svedte jeg aldrig, men kogte bare op. Kunne ikke komme af med varmen, men det kan jeg altså nu ;-)

Vi var til møde ved revisoren i går og fik at vide at, det var sjælden at han har set sådan et solidt regnskab efter kun 3 mdr. Har fået meget ros for den måde jeg har valgt at køre regnskabet. Er måske lidt stolt over mig selv, specielt da jeg ingen forudsætning har, ud over den erfaring jeg har fået på sidelinjen. Meget kan jeg takke min far for, men regnskab og bogføring er ikke en del af det. Hans arbejdsgang vedr. dette, har alle dage bestået af to plastikposer. En til privat og en til erhverv, og så ellers af sted til revisoren.

Er måske en underlig fisk, for når/hvis jeg får ros eller tilkendegivelser for et eller andet omkring min person, så fejer jeg det af og bagatellisere det. MEN hvis jeg får ros for min formåen erhvervsmæssig, så suger jeg det til mig som magnet.

Bliver for resten snart avis holder ( kan trækkes fra i regnskabet ;-). Var vant til at have en avis i bilen hver dag, da min far kørte. Synes aldrig at der stod noget realvant, som jeg ikke kunne opsnuse på nettet, eller i nyhederne. Men er alligevel blevet klogere ( det skader nok heller ikke ). Mange af de lokale nyheder som ofte er et samtalestof, eller videre bringen af viden, har jeg alligevel savnet.

Jeg vil ud og kørte nogle timer her til aftes/nat. Det var jeg også i går. André står ved siden af og tripper for at jeg skal lette mig. Har den største skærm i huset, hvilket gør min plads eftertragtet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen miss solskin her er publiceret 18/07-2006 20:47 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.