18 år siden

Katteslagsmål og Luna

Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Søndag den 16. juli 2006 Kattene slås
Det havde været en hård nat, fordi kattene slås og den lille ikke ville sove. Så det blev en lang nat. Jeg vågnede dødtræt, men kom op og dagen kom langsomt i gang. Men kattene var stadig i slås humør. Det var Junior. Først slås han med Elvis inde på kontoret, men jeg fik dem skilt af og ville bære Junior ud, man han var gal og prøvede på at krads og hvæsede af mig, så jeg måtte slippe ham. Han for lige i hovedet på Benji der lå og sov ude i gangen, og han havde intet andet valg en at forsvare sig, så de slås for alvor, jeg fik dem skilt af, men så kom Pippi og Elvis og ville blande sig, og jeg råbte på Else. Hun kom stormende, tog Benji i halen, jeg fik fat i Junior og ”lodsede” ham ind i stuen. Vi blev enige om at lukke dem ud. Jeg åbnede kattelemmen og lukkede først Benji ud, så Seje, og Elvis men Pigemis kom ud af kontorvinduet, så var der kun den lille og Junior inde og der kom ro på. Jeg gik ind og ville høre kodaen og lave nyheder, men en dum jysk kanal gik ind over, så jeg kunne ikke høre det. MØJ, surt, men til sidst kom det. Nyhederne blev lavet, men jeg havde travlt.

Taxaen kom til tiden og jeg tog af sted til Luna, hvor jeg skulle passe kontoret i dag. Jeg havde regnet med at have masser af tid, men der var faktisk masser at lave. Hjemmetaxaen kom før tiden, men jeg fik lov til at stikke af. Jeg havde blomsterkummer med hjem til Else som hun havde købt på kodaen.

Alle kattene på nær Pigemis var kommet ind da jeg kom hjem, men hun kom og lagde sig i skyggen og jeg lokkede hende med ind. Nu sover hele banden og alt er roligt. Nu håber jeg bare at vi får en rolig nat. Pigemis sover på kontoret. Så nu siger jeg godnat

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Katteslagsmål og Luna er publiceret 18/07-2006 22:08 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.