Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Havde en dum nat torsdag. Ingen sammenhæng, sure og dumme kunder, og skuffelse ved at miste en tur til 750 kr. Mistede kampgejsten og kørte ind på den lokale tank, og købte rundstykker kl. 04.15. Claus sad ved computeren da jeg kom hjem, som han gør hver morgen. Han nyder at sidde stille og rolig med sin kaffe, imens han blader i online aviserne, eller spiller et spil.
Kom ikke ud til chaufføren. Claus og jeg er blevet bidt lidt af serien C.S.I som sendes hver aften kl. 20.00. Så inden jeg kom ud af døren var kl. 21.00. Fik dog sendt en sms, hvor jeg gjorde ham opmærksom på, at han skulle huske at aflevere sygedagpengeseddel på kommunen, og at jeg gerne ville vide om han kørte i weekenden.
Fik talt med ham i går . Han er på morfinlignede piller, så han bliver hjemme weekenden med. Kom forbi og aflevere pengene, inden turen gik hjem i seng igen. Uhyggelig hvad en knækket tand og betændelse kan føre til. Han stillede sig op og åbnede munden, så jeg ved selvsyn kunne se, at det ikke bare var pjat… Ja ja så fik jeg da set det med ;-))

Midt i det som udviklede sig til dårlig humør torsdag nat, blev jeg ramt af paranoia. Fik en absurd tanke om, at chaufføren måske var kørt surt i det. At han ikke gad at køre mere, eller måske havde fået et bedre tilbud ved en af mine desperate kollegaer. Talte dengang jeg selv var søgende, med en af de kørende chauffør som sagde at ”der kan altid stjæles en chauffør ved højere provision ”. Så desperat bliver jeg ALDRIG…. Det kan hurtig blive en skrue uden ende, og det ønsker jeg ikke at medvirke i. Lidt søvn, og alle mine paranoia tanker var blæst væk igen ;-)

Er begyndt at låne lydbøger på biblioteket, og er i øjeblikket i gang med Suzanne Bjerrehus - Er vinter nær. En behagelig måde at fylde ” spild ” tiden, samtidig med at jeg kan holde et vågnet øje med anlægget.

André skal hjem til hans far og kone i morgen og en uge frem. Derefter kommer han her hjem endnu en uge, inden han skal tilbage på gården. Jeg SKAL have skrevet til politimesteren i Haderslev i morgen. Skal prøve at finde en balancegang i moder og værgerollen.

Vil ind og snuppe en lille lur inden nattens dont.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Røv og nøgler er publiceret 22/07-2006 16:57 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.