heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Har været væk herinde fra et meget langt stykke tid, af flere årsager!!
Dels fordi jeg blev "jagtet" af en borger, som ikke var helt tilfreds med min sagsbehandling. Han søgte efter mig på nettet og fandt mit navn flere forskellige steder og begyndte at chikanere mig, derfor blev jeg nødt til at holde lav profil - alligevel har jeg efterfølgende tænkt; jeg har jo ikke noget at skjule overhovedet, men det var nu ikke rart.
Dels fordi jeg har haft en lang periode, hvor jeg har haft problemer med at skrive grundet smerter i fingrene. Udover det, har det jo været en fantastisk sommer, som jeg hellere ville nyde ude end inde :)

Det jeg har allermest dårlig samvittighed over i forhold til fyldepennen, er de søde mennesker der skænkede mig en tanke og skrev en hilsen til mig på min fødselsdag (helt tilbage i marts). Jeg har ikke holdt øje med hvornår de (i) havde fødselsdag, og det er jeg rigtig ked af, for det betød meget for mig med de søde små hilsner jeg fik, og jeg har ikke haft muligheden for at returnere en sådan hilsen...... øv!!!

Håber i forstår, og håber jeg en anden dag får muligheden!!

Men, nu skulle jeg gerne være tilbage på "pinden" og glæder mig til at deltage i de hede debatter igen, og glæder mig bare over at være tilbage!!

Udover det, har det jo været en fantastisk sommer, nogle dage, har jeg bandet varmen langt væk, men har så tvunget mig selv til at tænke tilbage på min meget kedelige sommerferie sidste år, der bestod af 3 ugers regn, såååå kom frem til den konklusion, at man skal nu være glad når solen er her. Den gør uden tvivl humøret bedre og man skal nyde den så længe den er her.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilbage er publiceret 01/08-2006 21:36 af Pia E. Bengtson (PiaB).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.