Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
27 dage siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Jeg gjorde det fandme! Jeg vil lige advare om, at der nok vil forekomme en del bandeord i denne tekst. Ikke noget jeg normalt benytter meget, men dette er en stor dag!

Carsten, som jeg jo havde et kort forhold til for nogle måneder siden, skrev ud af det blå til mig i går. Det var ham, jeg referer til i mit tidligere dagbogsindlæg. Han tilbød mig pizza - eller nok nærmere saltstænger, for han ville da gerne have mig som elskerinde. Ingen tvivl om at vi havde en forrygende seksuel kemi - og så må jeg vist hellere lade det emne hvile. Men at han skriver for at fortælle mig, at han har fundet sammen med sin ekskone, at han nyder livet med børnene og så småt har fået gang i sexlivet med hende... ja det forundrer mig sgu.
Fucking forpulede møglort. Jeg var rasende over, at han skrev og reducerede det, vi havde haft sammen til en gang "vil du være min elskerinde og udleve det sexliv, som jeg ikke kan udleve med min (eks)kone". Fucking nej, din narrøv!

En anden del af mig blev glad for at han skrev. Det må jeg bare tilgive mig selv - it´s beyond my control. Jeg kan godt forstå mig, for jeg nød det jo dengang. Men jeg blev bare SÅ såret over hans forpulede mail, hans reducering af hvad vi havde til et skide "tilbud" om sex. Og jeg overvejde det et svagt øjeblik - det må jeg også tilgive mig selv.

Jeg var seriøst bange for, at jeg ville falde i. Jeg følte nærmest angst i dag, fordi jeg VIDSTE, hvad svaret måtte være. Jeg vidste, at jeg SELVFØLGELIG skulle give slip og have mailen ud af verden hurtigst muligt. Så jeg fik skrevet en mail, da jeg kom hjem fra arbejde i dag. Og i den fik jeg forklaret om mine følelser og skrevet ganske kort, at jeg ikke kunne hjælpe ham med at udleve sit dobbeltliv. SÅDAN - det er sgu stærkt gået...

Fik jeg sagt, at jeg ikke er god til at give slip? Undrer det nogen at jeg faktisk bor sammen med min eks-kæreste den dag i dag? Ikke fordi vi har nogen romantiske følelser - vi er gode venner. Damn, jeg er skæg...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den lede lus er publiceret 21/08-2006 19:41 af Dansemyg.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.