17 år siden

Forplantningsevne

Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
No name girl
8 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
I sidste uge havde jeg følelsen af at have blylodder hængende ved halebenet. I tirsdags vågnede jeg med en drønene hovedpine og smerter i nakken, som ved bevægelse trak ned i det ene skulderblad. Prøvede at tage lidt smertestillende og en lur midt på formiddagen, i håb om det hjalp - men nej. Syntes at alle mine kunder havde rollator, varer eller bagage med. Noget som normalt ikke er et problem, og som jeg hellere end gerne hjælper med, for at bevæge kroppen lidt i mit ellers stille siddende arbejde. Men det er vel ligeså typisk som cykler på regnvejrsdage. Man bemærker det først når det er noget ØV.

Måtte bide i det sure æble og kontaktede en kiropraktor i går. Han kunne med det samme se hvor det var værst, da jeg var hævet. Mente at det var mine ” blylodder ” fra i sidste uge, som havde forplantet sig videre op i nakken. Håber jeg kan tage det i opløbet, så det ikke kommer til at koste en sygemelding. De sidste to gange hvor det har været rigtig slemt, har jeg været sygemeldt i 2 uger, og døjet yderligere med smerter i 4.

Min far fik taget røntgenbilleder af hans ryg i sidste uge. Smerterne har indimellem invalideret ham så meget, at det har været en befrielse når jeg er taget der hjem og luftet hunden. Lægen har endnu ikke modtaget svar derfra, men det må være på trapperne.

En venlig sjæl af en tidl. kollega, har tilbudt ham at købe en labradorhvalp. Indimellem har jeg virkelig lyst til at vride halsen om på folk. Samme gør sig gældende, da en anden foreslog ham at flytte i kælderen, så han kunne leje stueetagen og første sal ud, og blive siddende i huset. Ideen var skam fin nok, hvis det ikke var fordi at trapperne allerede nu giver ham problemer, og at der er meget fugt i kælderen. Jeg ved godt at deres tilbud og forslag er givet i en god mening, men det koster ikke noget at bruge øjnene, og være lidt realistisk.

Min far har en illusion om, at når der kommer svar på røntgenbillederne, så ophøre alle hans problemer med ryggen. Han kan ikke forholde sig til at det kan være et blivende problem, i form af slidgigt el. slidtage efter at have haft et stillesiddende arbejde i så mange år. Indimellem, for ikke at sige ofte, så er han meget snæversynet. Han griber ind i høstakken, og håber at det er det rigtige strå han får fat i.

Jeg prøver efter bedste evne at aktivere ham. Fik ham overtalt til parkinson gymnastik, men det holdt kun 3-4 gange. Købt en ( dame ) cykel med lav stel, så han bedre kan stige af og på, men indtil videre er den kun blevet brugt 1 gang. Arbejder på at få ham med til vandgymnastik, men ak - han er overbevist om at han drukner, da han ikke kan svømme. Det er ikke nemt. En skam at han ikke formår at bruge hundetræning, for så var det også en måde at få ham til at røre sig ” bare lidt”. Da han deltog med begge hans hunde, synes han kaffe og hyggen bagefter var det bedste. Samtidig kunne man jo sidde og se på hvordan hundene legede med hinanden ;-)

Han fået konstateret lettere demens, men indtil videre vil de ikke gøre noget ved det. Man kan få nogle piller, som kan holde det på standby. Men pga. at han stadig har natte vandringer – hvor han foretager underlige ting, eller går ud af huset. Så ville de ikke give ham yderligere medicin, men lavede lidt om på den han i forvejen får, og så må tiden vise hvordan det går ( eller hvor han gå han ).

Jeg holder fri i dag. Nakken har fået det bedre op af dagen, men jeg vil stadig ikke føle mig tryg ved at køre. Er lidt bange for at det arbejder sig tilbage ned i ryggen, da jeg må vride hele kroppen for at orientere mig. Skal til kiropraktor igen i morgen. Hmm

Måske skulle jeg tillade og unde mig selv en tur på sofaen. Finde en god film, og bare lade stå til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forplantningsevne er publiceret 24/08-2006 12:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.