17 år siden

Stenmesse fødselsdag

Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
8 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Efter en arbejdsmæssigt meget travl uge hvor jeg fik lov til at savne min kæreste rigtig meget kom hun op og besøgte mig efter 6 dages savn ååå vi forsvandt i hinandens favn til en dyb omfagnelse som varede det meste af lørdagen DEJLIGT.

Søndag Charlottes 15 års fødselsdag blev fejret med jeg kiggede forbi med morgenbrød og pakker, jeg sang solo fødselsdags sang da de andre ikke sang med hvilket jo så gjorde det muligt at synge i skiftene tonart tempo og rytme ååå mon ikke nok de husker det et par dage ååå måske hele vejen da jeg råbte HURRA)))
Charlotte virkede glad på hendes fødselsdag mest overrasket blev hun nok over Rene (hendes kæreste) havde købt halskæde til hende han havde bildt hende ind hun selv skulle med ud at købe gave fra ham.

Efter fødselsdagen lånte jeg Nikolaj hentede kæresten i sommerhuset og sammen kørte vi til Ry stenmesse hvor vi gik og hyggede os hele dagen Karen og Nikolaj er begge enormt optaget af sten så de kan virkelig få flere timer til at gå der, det blev en dejlig dag 4 timer hvor vi stenede))

Bagefter hjem med Nikolaj som kom løbende ud da vi var ved at køre med en forsinket fødselsdagsgave til MIG)) han havde lavet den selv et flot opbevaringsglas til ting TAK NIKOLAJ du gør mig så glad.

Flere km senere landede vi i hver sin bil her i det lille gule hus på toppen af bakken uden for Vejle et hus som var lidt råt (kun 20 graders varme) som slet ikke passer til vores sommerpåklædning vi fik dog hurtigt en pind i fyret og snart var huset dejligt. Det plejer ellers at være mit sommerhus der er det koldeste af vores 2 huse men udestuen jeg fik færdig her i sommer har forandret det de store glasflader suger varme til sig hver gang solen skinner det mindste.

I ugen der er gået har jeg haft hurtigt aftensmad besøg af min mor hendes genbrugs kollega Lis min dreng Nikolaj og min eks Lea. Jeg havde god tid og var velforberedt så maden kom hurtigt på bordet bagefter snakkede vi lidt om sten som Lis også interesserede meget for.
Fik snakket med eks om vores gamle telt der står ude i haves som jeg ikke helt kan få tørt og indeni hænger teltdugen med en stor tung pose vand efter hvert regnskyl jeg fik lov til at smide det væk så nu får vi se hvad der bliver af det.

I denne uge har jeg fri ååå skulle egentlig have kørt det sidste træ hjem til vinteren ååå skal da også nok nå det, skal bare lige være færdig her med fyldepennen først))

Glæder mig til træf i efteråret.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stenmesse fødselsdag er publiceret 04/09-2006 10:53 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.