17 år siden

dejlig solskin idag har bare fået vasket sov

ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Hejsa dagbog
Har fået vasket alle vores soveposer, fandt da ud af at vi havde mange ;O) hm gør nu ikke noget altid rart at havde hvis man overnattende gæster på besøg.

Ellers har jeg fået pakket en del pakker, og skal ned på posthuset med dem om lidt og så ellers ind og handle, synes at køleskabet ikke har noget at byde på meget tomt.....

Igår fik jeg lavet lidt i haven ikke det store, men lidt er bedre en ingen ting..min kære søn fik ryddet godt op i sit værelse og jeg må indrømme at jeg synes det var bleven flot da han var færdig,selv hans vinduer ville han pusse.Og så sagde han ja nu kan jeg da rigtig se ud ( griner) kunne han nu også inden.....

Ellers er den store på koloni, han har det godt, heldigvis, men han savner meget at komme hjem, han er ikke typen til hytte turer, kan ikke forstå det jeg synes det er sjovt og meget spændende at være et nyt sted lære stedet at kende gå ture ved vandet og finde en masse spændende ting, og så det at komme hjem og fortælle om sin tur, jeg glæder mig til at høre om hans tur.

Ellers skal jeg bare slappe lidt af i dag,tror at jeg heller må ligge mig en times tid, ville nok være klogt, havde en underlig nat var vågen meget af tiden,tænker alt for meget på det jeg har inden i mig, glæder mig til at komme op på sygehuset og få ord på det jeg fejler..

nå smutter igen for denne gang, må ikke sidde så længe ved comp.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget dejlig solskin idag har bare fået vasket sov er publiceret 12/09-2006 12:16 af kabalen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.