brænde
Peter
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 16 dage siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
4 måneder, 6 dage siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 26 dage siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Jeg har modtaget en del breve efter, at jeg er begyndt at skrive om mine oplevelser i USA. Det er dejligt osv, men undskyld at jeg ikke svarer.

Jeg er aerligtalt ikke meget til hygge-chat over nettet, og jeg synes ikke rigtig, at jeg har tid til at svarer ordentligt..

Paa den anden side, saa synes jeg, at det er helt i top, at folk viser mig deres interesse, ved at skrive en kommentar.

Lige til nogles interesse. EF er en organisation, der goer det muligt for dig at flytte familie. Dette gaelder i noedsituationer, og jeg foeler ikke, at min situation er en noedssituation.

Jeg er ret sikker paa, at min IEC Bonny hellere end gerne ville have mig boende i hendes hus, hvilket ogsaa er muligt, da der er plads og jeg som dansker kan bo der. Jeg ved ogsaa, at boernene gerne ville have mig boende.

Hvorfor flytter jeg saa ikke?

Fordi jeg ikke vil skuffe min egen familie. Jo, de er ret maerkelige, og maaske ogsaa for stressede med deres eget hverdags-drama til at have en udvekslingsstudent. Men jeg kan bare ikke forlade dem. Jeg ved, at det maaske ville vaere bedre i min egen interesse, men min situation er bare ikke en noedsituation endnu.

Desuden ses min familie ofte med Bonny's familie, og det ville vaere maerkeligt at have vaeret skredet fra dem, og saa se dem saa ofte.
Desuden ville jeg stadigvaek blive noed til at gaa paa den samme skole - med Brittany, min vaertssoester. Det ville vaere en ubehagelig situation for os begge, og jeg tror, aerligtalt, at jeg ville faa en lidt svaert tid, fordi der ville blive snakket mere end rigeligt om mig paa skolen..

Jeg droemte selvfoelgelig om en familie, der havde en stoerre interesse for mig, og jeg troede aerligtalt at mig og Brittany ville faa meget sjovt, ligesom mig og min gamle efterskole-roomie <3 havde det sidste aar. Jeg chattede med Britt, foer jeg tog herover, og hun virkede flink og sjov. Men herovre har jeg maate indse, at hendes stemme kun findes paa nettet. Hun lever sit liv der, og hun kan ikke tage sine oejne vaek fra skaermen..

Dette er en familie, der har aabnet deres hjem for mig, og jeg kan ikke se mig vende ryggen til dem, bare fordi jeg ved, at jeg kunne bo hos Bonny.

Jeg loeser mit problem, ved at komme af med mine grimme foelelser herinde, saa jeg ikke behoever, at bekymre min familie hjemme i Danmark..
Desuden bruger jeg meget tid i Bonny's hus. Jeg foeler mig som en forraeder hver gang jeg tager derover, og Tricia er begyndt at kigge skaevt paa mig, naar jeg spoerger, om jeg kan faa et lift derover??
Jeg tror, at hun kan maerke, at jeg har det bedre der, og jeg plager lidt, naar jeg spoerger, om jeg kan tage derover, saa hun har ikke rigtig mulighed for at sige nej..

Nu naar jeg skriver mine tanker ned herinde, saa foeler jeg mig som en kujon. Hvorfor skider jeg ikke bare paa deres foelelser, og varertager min egen interesse?

Jeg kan ikke engang undskylde det med, at jeg er bange for forandringer, for hvis jeg var det, hvad laver jeg saa alene i et fuldkommen fremmed land?!
___________________________

Steve, min health laerer ogsaa kaldet Mr. Williams, opfoerer sig lidt maerkeligt overfor mig.
I dag da han kom ind i klasselokalet, der sad jeg allerede paa min stol forrest i lokalet. Han stoppede og stirrede paa mig. Han gav mig et elevatorblik (han tjekkede min krop ud), og han endte med at sende mig et kaempe smil og sige: ' Hej Miss Denmark'
Jeg synes, at han virker charmerende, og ja han er soed, men jeg synes ogsaa, at han flirter med mig.. Det kan jeg ikke helt forholde mig til, for det er uden tvivl bedoemt paa mit udseende, og hans tanker om europaeriske (/scandinaviske) piger. Han kendte mig slet ikke, da han begyndte at kalde mig Miss Denmark..

Han snakker meget om mig i klassen. Naevner mit navn (eller Miss Denmark, som han altid kender mig), og han kigger meget og smiler.. Han joker med mig og fremtiller mig hele tiden positivt overfor klassen..

Jeg kender ham ikke helt, men aerligtalt, saa tror jeg, at han er lidt af en chamoer. Han fortaeller dagligt historier om piger, der har gaaet paa skolen... Han starter som regel sine historier med:
'I want to tell you a story about one of my former student. 'Navn' was a very attractive girl..'

Bliver jeg en af dem til naeste aar naar jeg har forladt skolen? Hvad laver han lige med sine studerende? Hvordan er reglerne herovre?

Jeg har lidt lyst til at afproeve det farlige og blive efter skole, gaa ned i hans lokale og snakke med ham. Se hvad han er ude paa, men toer jeg? Og har jeg lyst til det, hvis jeg saa opdager, at han har noget i tankerne??

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min laerer flirter med mig er publiceret 11/09-2006 23:01 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.