Hvem tror de, at de er???

Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 11 dage siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Jeg er lige mødt på arbejde og auditoriet virmler med mennesker. Der er åbenbart en eller anden stor konference eller et stort møde her i dag. Og de står og spiser morgenmad. Videnscentret, hvor jeg arbejder, ligger lige ved siden af auditoriet, og der er sat store sedler op om, at der må ikke spises eller drikkes i videnscentret. Sedlerne er meget tydelige og er sat op på døre og ligger også på bordet.

ALLIGEVEL sad der flere omkring bordet her til morgen og guffede deres morgenmad i sig og krummede på gulvet i vores videnscenter da jeg kom - selvom der lå 2 sedler lige foran dem. Jeg gik så hen til dem og gjorde dem høfligt opmærksom på, at de ikke måtte spise deres mad lige der. Så fik jeg bare det svar tilbage, at det gjalt vist ikke lige dem - at de troede, at det kun var ovre ved PCerne, at de ikke måtte spise, osv. Og så blev de ellers bare siddende og ignorede mig. Faktisk så jeg at de var så frække at de bare vendte de sedler om, der lå på bordet, så man ikke kunne læse teksten. Og så kom der flere og satte sig ved bordet og begyndte at spise og de ignorede mig også bare. Så gav jeg op og gik ind på kontoret og ventede på at min chef skulle komme. Han må da kunne gøre noget. Han er så lige kommet nu. Men nu er alle de mange mennesker gået tilbage ind i auditioriet til deres foredrag eller hvad det nu er. Men min chef skal da helt sikkert have at vide hvad der er foregået.

Og jeg ved bare, at vores afdelingsleder vil blive tosset hvis hun ser alle de krummer på vores gulvtæppe i videnscentret. Og så vil hun spørge hvem der har haft det foredrag, og hvorfor vi ikke har sagt til folk at de ikke må spise der, osv.

Åhh, det er træls. Det er godt, at det er fredag...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem tror de, at de er??? er publiceret 29/09-2006 09:27 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.