17 år siden

Er jeg attraktiv?

Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg snakker slet ikke med Emil mere. Jeg savnede ham konstant i en periode, og jeg var sikker paa, at jeg var blevet forelsket i ham, nu har vi ikke snakket sammen i lang tid, og alle mine foelelser for ham er slukket. De er forsvundet ligesaa hurtigt som de kom. Det er lidt skraemmende. Jeg har aldrig haft et stort behov fra drenge, og jeg har altid haft nogle at vaelge i mellem. Det er saa anderledes herovre, jeg snakker ikke rigtig med saa mange drenge, og jeg har slet ikke kysset eller noget med nogle drenge herovre - meget anderledes.

Jeg tror, at mit problem er, at jeg virkelig synes, at de er umodne langt de fleste af dem. Dem der ikke er, go som jeg rent faktisk snakker med, dem er der noget andet galt med.
Taylor er Jessica's dreng, og han er ogsaa ekstremt ung. Joe har en kaereste. Dustin er ikke laekker. Erik er for ung. Scott har jeg ikke snakket saa meget med. Anders er for stille og rolig. Jose kan jeg nu meget godt lide, men vores forhold er klart et venskab..

Jeg overvejer at begynde at laese nogle boeger, jeg kan maerke at de engelske boeger goer min stavning og grammatik bedre - saa jeg burde virkelig goere det, isaer nu hvor jeg ikke har saa travlt med lektier mere! Jeg tror kun, at jeg brugte 15 minutter i dag! Jeg har nu ikke laest paa min test i engelsk, men jeg har heller ikke notaterne, for jeg missede sidste uge, og jeg har ikke haft en levende chance for at kopiere dem! Whatever, saa laenge jeg faar et C, saa bliver jeg ikke sendt hjem..

Jeg har spist skolefrokost igen i dag! Aah aah :I - jeg bliver saa fed i loebet af det her aar. Fuck det, jeg maa vel bare fyrer den af i fitness centeret naar jeg kommer hjem!

Jeg har set parental control en del paa mtv i den sidste tid. Det er altsaa meget sjovt, og det er ogsaa en erstatning for mit manglende kaerlighedsliv!!

Maaske skulle jeg laane et computerspil af Ken? Jeg ved bare, at man bliver afhaengig af det shit ret hurtigt.

Jessica ringede til mig i dag, hun er stoppet med cheerleading - det synes jeg altsaa er ret fedt, saa faar hun mere tid til mig - en ret egoistisk tanke, men saadan er life en gang i mellem..
Jeg glaeder mig til der er try outs til sport igen, og jeg haaber rigtig meget paa, at jeg kan komme paa skolens svoemmehold - sammen med Stefanie fra min World Diplomacy Class. Hun virker temmelig soed, og hun ser ikke saa atletisk ud, saa jeg er ikke specielt nervoes for svaerhedsgraden.

Der er ogsaa nogle, der siger, at jeg skal gaa til audition paa skolens skuespil, det burde jeg virkelig goere! Det kunne vaere sjovt! Jeg vil ikke beskrive mig selv, som et teater menneske, men jeg spillede teater sidste aar paa efterskolen, og jeg synes faktisk, at det er sjovt, jeg har bare aldrig spillet derhjemme.
Jeg er lidt nervoes for sproget, men maaske er det en god maade at laere paa. Desuden er det naeste de laver en musical, og jeg har ved Gud ikke lyst til, at synge solo foran et kaempe publikum, det har jeg altsaa ikke nerverne til..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er jeg attraktiv? er publiceret 29/09-2006 01:34 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.