17 år siden

Mor i Tyskland, far i Italien, datter i USA

Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Jeg er saa traet af at lave lektier. Jeg slider virkelig i det herovre. I Danmark, der lavede vi ikke noget som helst i niende klasse, og da jeg gik paa efterskolen i tiende klasse, der havde vi stilletime hver dag, saa lektielaesningen kom af sig selv!

Herovre slider jeg bare haardt hver dag! Det er paa et andet sprog, og jeg arbejder langsommere paa amerikansk, plus at mange af mine lektier, de kraever en baggrundsviden, som indfoedte amerikanere besidder, men som jeg lille danske pige ikke kender til! Saa hver dag er jeg noed til at lave en stoerre bagrundssoegning. Pha jeg synes, at det er haardt! Isaer fordi det nu er begyndt at gaa ud over det af min fritid, hvor jeg rent faktisk har sjovere ting at lave. Jeg har theatre tech, og jeg har ikke vaeret der tre gange nu - fordi jeg har siddet hjemme og lavet lektier!

De sidste to dage, der er jeg kommet hjem fra skole, har tjekket min mail, og saa er jeg ellers begyndt paa lektierne, og jeg er blevet ved, lige indtil jeg er vaeltet ind i et varmt bad for derefter at gaa i seng. Jeg er for traet til at redde mit haar, og i gaar fik jeg lagt mig i min seng foer jeg fik boerstet mine taender, og jeg var for traet til at rejse mig og boerste mine taender. Saa er der noget galt!
JEG boerster ALTID mine taender!!!

Jeg er ikke engang faerdig med mine lektier endnu, jeg mangler stadigvaek noget til psykologi, men jeg har ikke planer om at lave det, for jeg har brugt 3 timer paa at lave research paa internettet for at finde forskellen paa Freud og B.F Skinners teorier, men jeg kan ikke finde de spefikke punkter, min laerer vil have, at jeg skal koncentrerer mig om - og nu gider jeg ikke mere! Om jeg saa dumper eller hvad!? Jeg orker det ikke.

Jeg er pisse bange for at dumpe mine fag, saa de sender mig hjem til Danmark, men aerlig talt saa synes jeg, at jeg har arbejdet saa haardt, saa hvis det ikke er godt nok, saa er det ikke det vaerd at blive her! Punktum slut saa er der ikke mere at sige om det!! For at vaere helt aerlig, saa ville jeg ikke doe, hvis jeg blev sendt hjem, for jeg savner Danmark saa helvedes meget!!

Stefanie fra min Global DP class virker meget soed, jeg skriver til hende paa myspace, og jeg haaber, at jeg kan komme til at haenge ud med hende og hendes venner efter skole. Forresten saa har Rachel inviteret mig i biografen for at se the grudge 2, jeg syntes ikke, at the grudge var uhyggelig, og jeg forstod ikke historien, men hvad fanden?! Saa faar jeg da lavet noget, sidste (og eneste) gang jeg var i biografen, der havde jeg rigtig meget skaeg og ballade!

Jeg er konstant sulten i dag! Det er forfaerdeligt, isaer fordi der bare ikke er noget at spise herovre!
Jeg spiste en skaal cornflakes til morgenmad og mit saedvanlige aeble til frokost, men jeg var bare hundesulten, og desuden saa saa skolens frokost faktisk god ud for en gang skyld! Nachos med oksekoed, ost og salat, mmm - jeg koebte en bakke, og jeg kunne faktisk ikke spise den halvt op! Den var gigantisk!!

Da jeg kom hjem fra skole var jeg allerede sulten igen, saa jeg spiste noget frugt.

Vores aftensmad var minipoelser paa hvidt kedeligt toastbroed med ketchup og kun halvt opvarmede backed beans fra daase. Maa jeg gerne sige ADDD! Fy for satan, saa jeg stak lidt til det, og endte med at spise lidt vindruer og en mine pose chips. Nu sidder jeg saa og spiser noget vingummi, (jeg er saa usund, men her er ikke andet i huset!) mens jeg overvejer, om jeg kan finde noget rigtig mad i det her hus!?

Jeg savner min mor saa meget, at jeg naesten begyndte at graede i dag, da jeg kom til at taenke paa hende, jeg er begyndt at tvivle lidt paa, om jeg kan klare et helt aar vaek fra hende, for jeg taenker paa at tage hjem hver eneste dag?!

Jeg moedte Alexandra paa skolens toilet i dag. Hun var sammen med nogle rigtig bitchede piger, de snakkede sammen, men alt hvad der kom ud af deres mund var bagtaleri af andre piger. Jeg blev tvunget til at 'hygge'-snakke med dem, mens jeg kunne maerke, at de tjekkede ud, hvor sej jeg er? Jeg har slet ikke mit bitch-gen mere, efter jeg har vaeret paa min efterskole, og nu hvor jeg taenker over det, saa har jeg faktisk aldrig bitchet sammen med piger, jeg er bedre til at goere det med drenge!

Drenge?! Hvor er de herhenne! :( Det er ret nedtur. Ihh hvor jeg savner Morten og Patrick! Lidt isaer Morten for ham snakker jeg mest med, da han til forskel fra Patrick kommunikerer via internettet!

Min mor fortalte mig, at hende og Birgit (min gamle tysklaerer!!) planlaegger, at vi skal til London at shoppe naar jeg kommer hjem! Morten vil gerne med! Hihi - det kunne vaere fedt, men jeg har mest af alt lyst til at vaere alene med min moar.!

Jeg er hverken glad, sur eller ked af det! Jeg er glad naar jeg snakker med folk i skolen, jeg er sur naar jeg skal koncentrerer mig om skolen/lektier, og jeg er ked af det, naar jeg taenker for meget paa Danmark!

Det hele er en ret svaer situation lige nu.. Min mor er i Tyskland og min far er i Italien, og ingen af dem har deres telefoner med, saa jeg kan ikke engang ringe til dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mor i Tyskland, far i Italien, datter i USA er publiceret 28/09-2006 01:14 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.