17 år siden

Mamba kulturen har overtaget mig

Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
No name girl
8 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 25 dage siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Jeg er stadigvaek ikke helt tilfreds med mit liv herovre. Jeg synes ikke, at der sker nok. Jeg bruger rigtig meget tid paa skolen og lektier, og jeg har ikke saerligt meget fritid derudover, men er det det jeg vil?

Man er kun ung i en meget kort periode af ens liv, og jeg er ung nu! Det er nu jeg skal vaere vild og oppe at koerer. Det var jeg hjemme i Danmark. Herovre er det ikke begyndt endnu. Jeg lever stadigvaek ikke fuldkommen, jeg savner noget.
Jeg savner mig mor. Jeg savner mine venner, folk der er hysterisk fjollede og altid med paa den vaerste. Jeg savner byen (KBH). Jeg savner fester. Jeg savner at vaere lykkelig.

Nogengange i mit liv er jeg saa heldig, at jeg er lykkelig. En uendeligt glad foelese, der faar mig til at flyve helt oppe paa skyerne, det har jeg ikke vaeret endnu herovre. Det er slet ikke sjovt at vaere skoer og fjollet mere, for alle herovre siger: 'styr dig lige, hvad tror du ikke andre taenker om os?'
Det virker forkert paa mig at taenke paa den maade, jeg gaar helt klart ind for sjov og ballade!

Jessica er min eneste rigtige ven herovre - og hun er tysker, jeg har det fint med hende, men jeg er herovre for at moede amerikanerne.

Amerikanerne er skam ogsaa flinke, men gider jeg have flinke venner, hvis de ikke er sjove?!
De har heller aldrig brug for at haenge ud med folk efter skole. Naar klokken ringer saetter de sig ind i bussen, der koerer dem hjem til en eftermiddag hvor de slapper af, laver lektier, tager et bad og gaar i seng.

Det bliver aldrig min tilvaerelse! Aldrig! Jeg kan ikke vende mig til det, og jeg overvejer mulighederne for at tage hjem efter et halvt aar!

Men tankerne nager mig. Jeg er uendeligt heldig at vaere herovre! Hvor mange af mine venner har den mulighed?! (Selvfoelgelig har jeg lavet venner nu, der ogsaa er udvekslingsstudenter, men det gaelder ikke!) Hvor mange af mine 'normale' venner goer det her? Ingen!

Jeg ved at det her giver mig meget. Jeg har en foelelse af at staa paa egne ben paa en helt speciel maade. Nej, jeg bor ikke alene, jeg bor hos en familie, men jeg snakker om en anden maade. Frihenden, naar man er i et andet land, hvor man ikke kender nogle, og ingen andre kender en, et sted hvor man kan starte sit eget image op!

Jeg bliver ved med at fortaelle mig selv, at min tilvaerelse bliver bedre. At jeg er taet paa at faa overbevidst nogle af amerikanerne om, at vi skal haenge ud sammen i weekenden/efter skole. At jeg bliver busy ligesaa snart jeg begynder at spille lacrosse og svoemme...
Men sker det nogensinde?!

Hvis jeg tog hjem, saa kunne jeg faa et job, og jeg kunne sparer sammen til en lejlighed, og tre aar som fattig studerende paa SU og med et efter skole job til en daarlig loen!

Jeg vil bare ikke give op. Jeg foeler, at jeg giver op, hvis jeg tager hjem...

Jeg var hos frisoeren i dag med Jessica. Mit haar er blevet paent, maaske en anelse piget? Men helt sikkert godt. Det er foerste gang jeg har haft en rigtig Mamba kvinde til at lave mit haar. Saadan en rigtig sort hus mor, de har altsaa en anderledes kultur end os hvide slejsede folk. De er underholdende og festlige.

Det minder mig forresten om forleden dag. Brittany skulle tjekke noget paa sit job i pizzahotline, Tricia ville kigge i en genbrugsforretning, og jeg skulle haeve penge, saa vi delte os. Jeg gik hen til banken. Herovre er bankerne drive-through - ligesom de danske drive-in hos Mc Donalds.

Der holdt en rigtig laekker sort bil derhenne. Jeg slentrede derhen, selvbevidst om hvor godt jeg ser ud :p
Bilruden bliver rullet ned, og en laekker african american kigger ud paa mig.
'Hey Honey! How do you feel about sucking the dick of an african american?'
Jeg stirrer paa ham. HVAD?! Jeg taenker lidt over spoergsmaalet og hans ligefremhed. Det er ligefoer det er saa sjovt og modigt, at jeg hopper paa den. Men jeg siger paent nej tak!

Jeg har snakket med saa mange vilde mennesker, der virker super friske og lige som noget for mig. Problemet med dem alle sammen er, at de er gaaet ud af high school for aar siden! Jeg er vilde med amerikanere, der er lidt aeldre end high school generationen - de boern taenker sQ for meget over hvad andre taenker!

Da jeg koebte min mobil telefon var pigerne super soede. 7-eleven fyren var for super. Frisoerene var tisse-i-bukserne sjove og brandmaendene var ogsaa rigtig fed underholdning. Hvorfor er det de seje mennesker, der er gaaet ud af high school!?

Jeg ville lidt oenske at jeg var sort og havde deres festlige kultur - og sorte fyrer - damn! - de er hotte :p

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mamba kulturen har overtaget mig er publiceret 02/10-2006 02:25 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.