Stemme
Halina Abram...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Her går det godt, sådan plejer det at lyde.. Men ikke i øjeblikket.. Vi er efterhånden så plaget af sygdom og ulykker at jeg er ved at blive sindsyg..

Min ældste datter løb ind i spiseproblemer i forbindelse med mors død. Hun har ingen apetit og taber sig så hun er faretruende tynd.. Men heldigvis har lægerne nu hjulpet hende tilbage på normalvægt, men hun skal stadig passe på..

Min mellemste har fået en depretion.. igen mors død, skolen, vennerne, lærerne og alt andet, har fået hende til at gå ned med flaget. Hun er i rekreation her hjemme nu..

Og som om det ikke er slem nok, så faldt min søn ned af nogle trapper i skolen igår, og måske er armen brækket.. Jeg kunne skrige....

Jeg havde ellers meldt mig til NaNoWriMo.. (skriv 50000 ord på en måned) og jeg var kommet godt igang, var lidt forud for det daglige mål. Men nu er jeg håbløst bagefter.. Men jeg prøver at skrive når jeg har en ledig stund. Og dem er der ikke mange af i øjeblikket..

Men al denne sydom har gjordt at jeg igen er opdateret med alle venner og bekendte.. For jeg har prøvet at passe mit arbejde samtidig, og for at ungerne kan få fat i mig, har jeg været på Messenger hver dag, og det er jeg ellers måske kun en eller to gange om året. :)

Hygge til jer alle, og tak fordi jeg måtte hælde vand ud af ørerne..

Bera..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Birgitte´s verden er publiceret 10/11-2006 09:56 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.