ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 26 dage siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Blev kontaktet af en kollega sidste nat. Han ville høre om jeg manglede en chauffør, da han kendte en som søgte. Jeg fortalte som sandt er, at min mand - hvis alt går vel, skal starte om 4 uger, så det er ikke aktuel. Var noget overrasket over henvendelsen, men også taknemlig over at han havde haft mig i tankerne, hvilket jeg også sagde til ham.
Overmiddag i dag blev der skrevet ud til mig fra centralen, at jeg skulle kontakte en navngiven person vedr. et job. Endnu engang blev jeg overrasket, og kaldte op. Hun fik den samme besked som min kørende kollega havde fået. Få sekunder efter jeg havde afsluttet min samtale med centraldamen, kom der en intern besked fra en kollega, om at jeg skulle ringe til ham. Som sagt så gjort. Han havde hørt samtalen på radioen, og ville advare mig imod den pågældende chauffør. En anden kollega havde haft hende ansat, og hun havde inden for kort tid præsteret at lave buler på hans bil for ca. 60.000.-. Plus at der havde været nogle samarbejdsproblemer i forhold til hvad man bør og gør !

Claus er ved at drive mig til vanvid med teoriprøver, og færdselsspørgsmål. Jeg glæder mig til at det er slut, om endnu mere end ham - hvis det kan lade sig gøre. Han blev sendt hjem fra det kursus jeg havde sendt ham på efter 2½ time. Ham som stod for oplæringen, mente ikke at der var mere han kunne bidrage med, da Claus i forvejen var velinformeret. Normalt tager det kursus 8 timer fordelt over 2 dage. He he hvor mon han havde den viden fra ;-D.

Jeg forsov mig i morges, og fik ikke ringet til familierådgiveren i hendes telefontid. Fik ringet til det nye sted og fortalt, at André gerne ville flytte ind. Hun virkede glad for tilbagemeldingen, og sagde også, at de andre beboer havde været meget spændt. Vi aftalte, at vi via familierådgiveren skulle aftale hvornår fra det blev aktuel. Jeg sender en mail til familierådgiveren engang i løbet af weekenden.

André er simpelthen så glad for hans bærbarcomputer, og har flere gange kvitteret med knus. Jeg har aftalt med min far, at han kommer herud til boller og kakao på søndag. I morgen skal han have den første fremvisning af huset. Det bliver spændende.

Jeg må hellere få tørret hår og komme i tøjet. Skal ud og køre 8-9 timer i nat. Har på forhånd kendskab til 4 firma julefrokoster. Puha

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Advaret er publiceret 24/11-2006 20:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.