Eventyr

Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Kære dagbog, Jeg har skrevet et par eventyr nu. 2 af dem er allerede kommet på fyldepennen. den 3ede skal jeg lige se, om jeg mangler noget i.

Alle eventyr, har jeg forsøgt at skrive på 2 planer.

den første handler på overfladen om en børnehave for voksne, hvor de voksne mister rettigheden til at ryge. alt sådan noget blir taget fra dem. og de får istedet noget sundt at tygge på.

Den er lavet sådan, med henblik på at de voksne skulle prøve at sætte sig selv i et barns sted. I en børne have blir alt slik taget fra børnene..her bliver smøgerne taget fra de voksne. samtidig viser jeg min foragt for samfundet, Hvor vi alle skal være tynde. Faktisk har jeg hørt at folk der er tygge har svært ved at få arbejde på grund af det. noget jeg tager afstand fra. Det er simpelthen for dårligt!

Den anden handler på over fladen om en lille prins, der lære et håndværk..imens han blir moppet fordi han ser anderledes ud, hans mund vender op ad istedet for ned ad. Da han er færdig og vil vende hjem, kan han ikke finde hjem til sit kongerige

i virkeligheden er stedet han kommer fra fantasien, og en glædens verden. Men da han blir mobbet i skolen, mister han sin glæde og kan derfor aldrig vende hjem. Han er blevet en del af de fortabte. Dem som altid er sure. Væk er hans glæde.

Den tredje og som ikke er udgivet i nu, handler om en sko. Skoen drømmer om at finde en makker,at gå sammen ned af gaden med. Men da alt håb er ude, hænger den sig i sit snørebånd på en knage, og ender bagefter på losepladsen.

I virkeligheden er skoen et menneske, som søger en at dele livet med. og losepladsen er kirkegården, som "skoen" ender på efter at have hængt sig selv. Sådan noget er vist allerede hændt i virkeligheden.


Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Eventyr er publiceret 17/08-2002 01:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.