17 år siden

Uden title..

heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Startede i nyt "job" idag.. Ved ikke rigtig, hvad jeg skal mene om det. Idag var der ihvertfald ikke noget ved det. Synes de andre virker lidt kedelige og underlige. Hende, jeg stod ved siden af idag, var temmelig overskruet og ret stresset, tror jeg. Jeg blev helt nervøs af at stå ved siden af hende haha...
Det irriterer mig også lidt, at jeg ikke har fået mit eget garderobeskab endnu...-det må vi se, om vi kan finde til dig! Ja tak, det ville jeg da sætte pris på.. Gider måske ikke at stå og klæde om på et toilet, som alle bruger. Ikke så fedt, synes jeg.
Nåh, men vi havde nu ellers en dejlig hyggelig nytårsaften. Det synes B også. Da vi gik hjem, sagde han, at det var nogle rigtig rare mennesker, og dem ville han gerne lære nærmere at kende. Det var jeg glad for at høre, men det bliver jo nok noget begrænset, hvor meget vi kommer til at se dem, hvis jeg først flyttet ned til ham. Nåh, det må vi se. Vi var også lige ovre hos min søster om eftermiddagen til kaffe. Vi så jo ikke så meget til hinanden i julen, så det var nu ganske rart...selvom det blev lidt kort, men vi skulle jo hjem og være klar.
Nu, hvor vi har været sammen i en hel uge, var det da noget vemodigt at skulle tage afsked med ham igår eftermiddags. Heldigvis er der ikke længe til fredag, men jeg savner da at være op og ned af ham.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uden title.. er publiceret 02/01-2007 14:48 af Beate.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.