16 år siden

En ok søndag

Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
5 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
8 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Hej med jer!
vintergækken
10 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
10 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Drømme
Salomon
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Så er jeg endelig færdig med rapport og udkast til projektplan. Så er det bare at vente til tirsdag, for at se hvordan det bliver modtaget. Jeg tror og håber, at jeg har fået alle ideer med, og på den måde skaffer opbakning fra alle afdelingsledere. Har siddet det meste af natten med projektet, for det kniber med at finde en ordentlig stilling at sove i. Uanset hvordan jeg vender og drejer mig, så ender det altid med at trykke på ribbene. Så i nat endte jeg med at falde i søvn i en lænestol, med dyne og pude, godt hjulpet på vej af en flaske rødvin. Nok ikke lige lægens opskrift, men det virkede i hvert fald. Jeg har dristet mig til at skrive Jane på, som projektdeltager. Det er måske dumt gjort, for hun har virket afvisende på alt, uanset hvad jeg har forsøgt siden jul. Alligevel har jeg valgt at sætte hende på, for hendes faglige kvalifikationer er ok, og der er bare ikke noget alternativ i hendes afdeling. Hmm, ok, det er måske nok, men nu tager jeg chancen.

Hvad angår ungerne, så ringede jeg i går til min søster, og bagefter til mine forældre. De spurgte alle, hvordan jeg havde det med det, og hvad ungerne dog sagde til det. Bortset fra min far, han syntes det var fuldstændig bindegalt, og de skulle da blive hjemme i Danmark hos mig. Men det vidste jeg nu han ville sige, for det sidste par år, har han skiftet mening om min eks. Selv glæder jeg mig til at se dem igen. Allerhelst ville jeg ønske, at de kunne blive boede her hos mig, men jeg må først og fremmest tænke på dem, og hvad de er bedst tjent med. Har haft en lang snak med Pernille om det i dag. Hun kom forbi midt på formiddagen og inviterede mig med ud at se på heste. En af hendes veninder arbejder på et stutteri, så vi brugt det meste af eftermiddagen på at se de flotteste fuldblodsheste. Det var alle tiders, jeg kunne mærke at jeg virkelig har savnet lugten af hest og stald, og ind imellem drømmer jeg da også om at få hest igen, men alene prisen på sådan en krikke, gør jo at nærmest skal syv rigtige i lotto for at blive hesteejer igen. Nå, der er nu også en del arbejde forbundet med den hobby, så det var egentlig fint nok, blot at være på besøg i den verden igen.

Tilbage i byen blev vi enige om, at bestille pizza og se et par dvd’er, ren dovenskab men alligevel ganske hyggeligt, inden det i morgen atter går løs.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ok søndag er publiceret 07/01-2007 23:17 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.