En ok søndag

Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
4 måneder, 21 dage siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
12 år siden
Ny Picanto
Peter
11 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 5 måneder siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Så er jeg endelig færdig med rapport og udkast til projektplan. Så er det bare at vente til tirsdag, for at se hvordan det bliver modtaget. Jeg tror og håber, at jeg har fået alle ideer med, og på den måde skaffer opbakning fra alle afdelingsledere. Har siddet det meste af natten med projektet, for det kniber med at finde en ordentlig stilling at sove i. Uanset hvordan jeg vender og drejer mig, så ender det altid med at trykke på ribbene. Så i nat endte jeg med at falde i søvn i en lænestol, med dyne og pude, godt hjulpet på vej af en flaske rødvin. Nok ikke lige lægens opskrift, men det virkede i hvert fald. Jeg har dristet mig til at skrive Jane på, som projektdeltager. Det er måske dumt gjort, for hun har virket afvisende på alt, uanset hvad jeg har forsøgt siden jul. Alligevel har jeg valgt at sætte hende på, for hendes faglige kvalifikationer er ok, og der er bare ikke noget alternativ i hendes afdeling. Hmm, ok, det er måske nok, men nu tager jeg chancen.

Hvad angår ungerne, så ringede jeg i går til min søster, og bagefter til mine forældre. De spurgte alle, hvordan jeg havde det med det, og hvad ungerne dog sagde til det. Bortset fra min far, han syntes det var fuldstændig bindegalt, og de skulle da blive hjemme i Danmark hos mig. Men det vidste jeg nu han ville sige, for det sidste par år, har han skiftet mening om min eks. Selv glæder jeg mig til at se dem igen. Allerhelst ville jeg ønske, at de kunne blive boede her hos mig, men jeg må først og fremmest tænke på dem, og hvad de er bedst tjent med. Har haft en lang snak med Pernille om det i dag. Hun kom forbi midt på formiddagen og inviterede mig med ud at se på heste. En af hendes veninder arbejder på et stutteri, så vi brugt det meste af eftermiddagen på at se de flotteste fuldblodsheste. Det var alle tiders, jeg kunne mærke at jeg virkelig har savnet lugten af hest og stald, og ind imellem drømmer jeg da også om at få hest igen, men alene prisen på sådan en krikke, gør jo at nærmest skal syv rigtige i lotto for at blive hesteejer igen. Nå, der er nu også en del arbejde forbundet med den hobby, så det var egentlig fint nok, blot at være på besøg i den verden igen.

Tilbage i byen blev vi enige om, at bestille pizza og se et par dvd’er, ren dovenskab men alligevel ganske hyggeligt, inden det i morgen atter går løs.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ok søndag er publiceret 07/01-2007 23:17 af Thor Rosenblume (JetLi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.