17 år siden

pandekager hygge og afslapning

Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Hejsa dagbog.
Har lige set filmen råzone.Den er nu meget godt lavet men jeg synes alligevel at der manglede en bedre slutning til filmen, for døde hendes kæreste, eller blev han en grønsag ?? og hendes gamle veninde døde hun af skudet, eller overlevede hun?? ja der er nu nogle spørgsmål bagefter ved den film hmmm.så må jeg jo gå i tænke boksen.(griner)
Ellers har jeg bare støvsuget i dag, sovet en del, har bare været nede i humøret, i de sidste par dage i går aftes meget lidt i dag er ved at få det bedre heldigvis.
Skal snart ned med alle mine pakker, det bliver godt at komme lidt ud, men ærgeligt at det regner gider ikke at gå når det regner. Hyggen er bare væk så.
Mine dejlige børn er kommet hjem fra skole, lige nu ser de en film, og de hygger sig sammen det er dejligt, de kan ellers godt råbe af hinanden for tiden, ikke så sjovt. hader når de gør det.
Den store kom hjem fra skole ved 12,30 tiden og ville gerne lige med det samme bage pandekager, han elsker at stå i køkkenet og lave noget til alle os andre, så lige nu dufter det af dejlige pandekager i huset, det er jo skønt, han ligner lidt mig i den alder jeg elskede også at lave alt muligt i køkkenet, nogle gange kl 21 om aften da jeg var barn kunne jeg finde på at bage vafler eller lave noget andet til hygge, mine forælder kunne ikke forstå at jeg gad, men jo det var da dejligt at overraske dem men noget lækkert..
NÅ jeg vil smutte ind i køkkenet og lave en kande kaffe, det er ved at være tiden til at slappe lidt af igen, har jo lavet alt mit arbejde her på comp.
så hygge hejsa....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget pandekager hygge og afslapning er publiceret 01/02-2007 15:18 af kabalen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.