17 år siden

idag et møj vejr i går en dejlig dag.

Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
14 dage siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
hejsa dagbog
igår havde den lille fødselsdag , han havde en dejlig dag, selv om han lå med feber om formiddagen, han sov nu det medste af formiddagen væk, jeg lå med ham, da jeg havde en hovdepine der bare skulle forsvinde, og ja den tog da toppen af isbjerget,, men jeg kom jo så bag ud i hele processen, så jeg havde travlt da jeg kom op, dække bord til 11 pers. støvsuge. ordne lagkagen og hvad der ellers lige høre til til sidst, den støvsuger farer også rundt i dette hus hele tiden pga den hund, synes man kan støvsuge de hår op hele tiden, det må da snart være en ende med det -....håber jeg,, bare det snart bliver sommer så havedøren kan komme op og hunden kan komme ud og løbe på græsplænen frem og tilbage det er jo lige det den kan li ligge under bordet ude på tarassen og ja så mærker man ikke så meget at man har en hund i huset, som man gør om vinteren, lige nu er det bare til at blive idiot over at se de hår alle vejne.
Nå men dagen i går gik fint, han havde en dejlig dag, sagde han da selv, synes nu også selv at det gik bare godt, fik nogle flotte gaver mest penge men det var også det han ønskede sig, jeg fik flotte blomster af min søster og min mor og far.
Og om aften spiste vi aftensmad fra hotellet, det smagte bare dejligt men den lille fødselsdags lar.. havde ikke nogen appetit, var alt for forkølet og træt, spiste lidt men hunden blev glad..
Igår var det et dejlig vejr, i dag et møjvejr, sagde også til den lille, godt det var i går du havde fest.
Idag slappe vi bare af, jeg er bare utroligt træt i dag, især i mine øjnelåg, mærkeligt og i panden, den lille helt vildt forkølet og varm, den store ser nu heller ikke for godt ud, men han vil holde sig oppe, og det er jo bare flot klaret af ham.
Tror at jeg vil ud og få mig en kop kaffe, kunne jo være at man kunne blive en smule mere frisk...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget idag et møj vejr i går en dejlig dag. er publiceret 21/02-2007 14:49 af kabalen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.