17 år siden

alle mennesker ligger men influenza ...

Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Hejsa Dagbog.
Ja snøft, snøft siger næsten alle mennesker man møder, det er godt nok mange mennesker, der er ramt af influenzaen.I vores familie har først den store gået og snottet, så kom den helt lille, og havde hoste, og efter ham kom den mellemste og fik feber og hoste, og løbende næse, efter de kære børn kom far mand, og jeg ja heldigvis lidt varm mærkelige ømhed i kroppen,og tænker lidt meget på min seng,menhvis jeg ligger mig i den går der ikke mere end en ½ time, så er jeg vd at få spat,, af at ligge med hovedet ned af,hmhm..
Til at blive idiot af,, hold da op hvor jeg savner sommeren, ligge stolen ude på græsplænen..bordet med saftevandet og bogen der ligger ved siden af.. he he elsker da bare lige den drøm lige nu....
Nå men jeg tror at efter at vi alle her i huset har prøvet at tage os godt sammen , og har gjordt huset rent, ja så vi jeg nu alligevel tage mig en slapper i sengen, trænger nu til at lukke de tunge øjnelåg... bare under ½ time, he så mærker jeg ikke det irreterende øjeblik hvor hovedet kommer ned af ..i drømmen..
Nå men go søndag til alle. :O)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget alle mennesker ligger men influenza ... er publiceret 25/02-2007 14:48 af kabalen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.