sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
sagde lægen. ” sagtens os - at min mor lod dem operere ind, da jeg var barn ”. Mine blodprøver var fine, så som mit blodtryk, da han tjekkede det. Mente dog at jeg skulle fortsætte med medicin noget tid endnu. Altså er der ingen undskyldning for at te sig tosset ( ironisk ). Mente at jeg nok havde presset citronen for meget, efter at være startet op som selvstændig. Skulle prøve at se tiden an et par uger endnu, og hvis ” tilstanden ” ikke var i bedring, så skulle jeg komme igen. Hmm !!

Svigermor har endelig fået solgt hendes hus i Nordsjælland, og skal være ude d. 1/4. Hun flytter derefter permanent til England. Det bliver helt vild underlig ikke at have vores faste base der, når vi er derovre. Har selvfølgelig stadigvæk svigerfar og konen, men vores forhold til dem er så stift og overfladisk, at det begrænser os i hvor lang tid vi ønsker det selskab. Trist at det er sådan !
Da svigermor og hendes engelske mand var her i julen, gav vi udtryk for at vi gerne snart ville over og besøge dem i England. Puha……Straks gik maskineriet i gang med hvor vi skulle hen, hvad vi endelig skulle se, og så skulle vi også lige !! Jeg kan regne ud at der skal lægges et par ekstra fridage til at ” komme sig ” efter det besøg ;-D

Denne weekend har vi besøg af den mellemste af Claus´s hængerøve. Ja undskyld mig, men jeg begriber ikke tidens trend. Synes absolut ikke at det er smart at bukserne nærmest hænger nede under røvballerne. Kan ikke lade være med at hive op i dem, når de kommer forbi. De stakkels drenge er jo ved at tabe deres bukser. Engang imellem kommer jeg til at hive ud i elastikken på deres underbukser, så de lige får et svip. De ryster som regel opgivende på hovedet af mig. Den mellemste har endda prøvet på at overbevise mig om, at bukserne har den samme funktion som min bh. De støtter og holder på plads. Hmm og hvad siger man så !

Vil til at være lidt aktiv inden jeg skal ud og kokkerer. Min lille hund har gjort opmærksom på at det er ved at være spisetid for den og katten.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget For meget om ørene er publiceret 03/02-2007 18:14 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.