17 år siden

Pigdæk ;-D

Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Min lille mands uheld i går ende med at slå alle rekorder. Samtlige dæk 4 var punkteret. Det var ikke søm som først antaget, men skruer. Venstre for var pyntet med ikke færre end 27 af slagsen. Dæk manden havde aldrig set noget lignende før, og mente at det måtte være rekord. Ville gemme dækkene så ALLE hans kollegaer også kunne se . Der var kun en som kunne reddes, og den blev lappet og gemt. Claus fik 4 nye sommer dæk på, og så håber vi dermed at vinteren er forbi.

Jeg blev hjemme fra arbejde i går. Mente dels at André havde brug for at jeg var der, og så var jeg fuldstændig smadderet. Vi kom ikke i haven som planlagt, da André ikke var oplagt. Vil ikke presse ham lige nu. Ringede til opholdstedet og sagde, at jeg beholdt ham hjemme til søndag d. 15/4. André og Michelle har en koncertaftale d. 13/4 her i byen, og med den rejsemedfart han fik den anden dag, så synes jeg ikke han skal ” ud at køre med DSB ” lige nu. Div. problemstillinger som tynger ham på stedet, er heller ikke ligefrem gavnlige.

André er blevet antaget som hjælper til Sølund Musik Festival, og har inviteret mig med. Han har været af sted 4 gange før sammen med gården, og jeg har misundt ham hver gang. Claus er dog bekymret for at vi skal sove i telt og min ryg. Må se om jeg ikke kan finde en løsning på det.

Jeg har fået den tåbelige ide at tage i Bilka i dag. Vi ud og se om de har nogen løg`ser til haven, eller andet som kan lokke. Er blevet pålagt også at købe ind til aftensmaden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pigdæk ;-D er publiceret 07/04-2007 12:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.