17 år siden

Sove, tisse, spise...og spise

Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Ihhhh, kan ikke mere snart!
Når jeg går, føles det som om jeg balancerer rundt med en kæmpe badebold mellem benene. Ja det føles sgu som om at den baby allerede er på vej ud. Men det er den altså ikke og jeg venter…og venter og venter…

Dagene bruges på at sove, tisse og spise. Jeg synes jeg spiser hele tiden. Jeg har i hvert fald hele tiden lyst til et eller andet og må uden tvivl ha’ taget en del på hen over de sidste par uger. Men det hører med og jeg prøver at give mig selv LOV til at spise lidt ekstra. Kroppen må ha’ brug for den ekstra energi.

Det er lidt kedsommeligt det her. Jeg vil gerne en hel masse men kan ikke særlig meget. Mine øjne begynder helt af sig selv, at lukke i og jeg bliver bare nødt til at lægge mig og sove. Mmmm, kunne sagtens bare sove hele tiden og det ville også gøre dagene mere udholdelige. Det er RØVSYGT at vente!!!

I dag har vi været ude og se på en ny bil…en ny brugt bil altså. Corsaen stillede træskoene på Sallingvej i sidste. Jeg synes det er helt sørgeligt. Den lille pruttebil har sgu været hyggeligt at futte rundt i og på grund af dens ”tilstand” har jeg ikke haft nøkker mht at skulle komme til at ridse den osv.
Den vi har set på i dag, er en fin bil. En Passat. ”Far” tog med og tjekkede alle de ting som hverken L eller jeg fatter en skid af. Han synes det ville være et udmærket køb så jeg tror vi hopper på den.

Sælgeren hjalp mig med sikkerhedsselen og sagde at hun godt kunne huske hvordan det var, at skulle vade rundt med stor mave. ”Bare vent om et par måneder…så skal du have forlænger på selen hihi!” Jeg kiggede lidt spørgende på hende og sagde at jeg havde termin på mandag!

Det er faktisk en reaktion har jeg fået nogle gang nu. Min mave er åbenbart ikke så stor som andre højgravide. Men den lille dreng er jo ved at komme over gennemsnitsvægten og han er ikke engang født endnu!

L stresser rundt og har gang i alt for meget på én gang. Hans hoved kommer til at stå af, med mindre han ikke slapper lidt. Han er heller ikke specielt meget til stede, når han har gang i så mange ting. Men det er nu ok. Han har det godt lader det til.

Jeg vil vente videre…eller gå i Netto…eller…et eller andet!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sove, tisse, spise...og spise er publiceret 10/04-2007 17:00 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.