11 år siden

Har brug for at flytte fokus

Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Det var svært at hive ungerne op kl kvart-i-kvalme. De var så trætte men morgenen forløb fint og helt uden ballade. Faktisk er det noget jeg lige burde fokuserer rigtig meget på lige nu; at drengene faktisk virker glade, rolige og mere tilfredse når jeg er alene med dem. Der er heller ikke noget at sige til, at de mistrives når L er omkring hinanden. Hvis jeg mærker hvordan hele stemningen krakelerer og mine mave snører sig sammen, gør de jo også!

Jeg har ligget vågen siden klokken 04 i morgen. Vendt og drejet mig. Mit trætte sind, har på det tidspunkt rigtigt svært ved at styre sig. Jeg kommer til at ligge og spekulerer og mærker kun smerte. Så forsøger jeg at fjerne fokus, pep-talke mig selv op igen, døser hen og det hele starter forfra igen.

Hvad er det der sker inden i mig. Forrige uge følte jeg styrke og tankerne der fyldte mest, var positive og konstruktive. Nu har der bredt sig en kronisk smerte i min mave, jeg føler mig trist og utryg. Jo, meget har med den store skuffelse over L's beslutninger at gøre. Hans mangel på ansvar har på ny overrasket mig og vreden har skyllet ind over mig i tunge bølger. Det er som jeg endda mærker vreden for tilbageliggende episoder. Jeg kan næsten ikke rumme det.

Jeg føler behov for at handle men ved ikke hvad jeg skal gøre. Drengene giver mig selvfølgelig det spark jeg har brug for, for ikke at bare lægge mig ned. De skal passes og leges med. Der skal købes ind, laves mad, børstes tænder og korrigeres. Jeg gør det og det holder mig oppe. Jeg smiler til dem...så godt som jeg nu kan.

Måske skal jeg begynde at skrive sammen med en eller anden. Måske skal jeg finde mig en hobby, gå ud og få noget sex med en fremmed eller bare GØRE ET ELLER ANDET for at stoppe den her trædemølle.

Jeg er afklaret i forhold til L. Det har jeg vel været igennem næsten et år. Men stadig har jeg så mange følelser forbundet med ham, med de ting han gør men mest med de ting han ikke gør. Hvis blot han havde hjulpet mig lidt, så havde dette brud måske gået mere snildt.

Nå. Jeg er på vej til studiet. Jeg skal have en snak med min lære i dag for at lægge en plan. Jeg kan næsten ikke få det til at fungere mht drengenes institutioner.

Slut for mig.
Jeg vil virkelig forsøge at få en god dag i dag og holde hovedet lidt højere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har brug for at flytte fokus er publiceret 12/09-2012 07:37 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.