17 år siden

Hjulkapsler i opvasker

Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
No name girl
8 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
7 dage siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Idag har jeg besluttet vinteren er ovre har fået monteret sommerhjul på berlingo-bilen, det er altså lidt besværligt når hjulene ligger i broens garage, åååå de har gravet hele området op omkring de er ved at lave naturpark i området under broen og skal tilsyneladende have styr på et månekrater af udgravninger med kabler varmerør gas jernbaneskinner der skal op, de mener hvis det vare 3 md. inden det er så meget på plads jeg igen kan komme i garagen.

Idag har jeg haft besøg af Nikolaj vi har fået nusset lidt rundt herude han med forhindringsbane ååå jeg med hjul ååå så er ved at planlægge en solrig hævet træterresse i et hjørne hvor solen skinner sidst på dagen mellem de høje træer her i skoven.

Igår aftes i skumringen så jeg en ræv helt tæt ved huset som gik forbi en 3 gange tror den hentede mad naboen har lagt ud, men den var så tæt på som 2 meter fra huset ååå min hund lå i bilen med døren åben så længe sov sikkert uden at opdage noget som helst.

Ellers er det mest rådyr jeg ser af større dyr de springer rundt herude hele tiden.

På mit job idag har jeg været ved at installere nye trådløse telefoner og en nummerviser hmmm det driller bare en lille smule rækkeviden er ikke lang nok gennem alt det jernbeton der er der, nu må vi se skal hvis have fat i repetter for at få det op at køre tilfredsstillende.

Imorgen skal jeg have min datter på glatbane, hun er ved at tage kørekort, er lige dumpet i teori 4 bestod den dag ud af 12 åå hun siger at den var særlig svær lige den dag, for der plejer være 1 der dumper ud af 12. hmm det betyder jo så bare hun må prøve endnu engang...

Jeg har ellers lavet prøvet noget jeg ikke tror nogen har gjort før når nu min udendørs opvasker trængte til indvendig vask efter vinteren kunne jeg jo lige så godt putte bilens navkapsler ind og få dem vaskert rene ååå det ser ud til at virke sååå nu er mit sommerkøkken ved at være helt klar til brug.

Nå måske er det snart ved at være sengetid jeg skal jo op imorgen.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjulkapsler i opvasker er publiceret 11/04-2007 23:48 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.