Tegning
Jette Peters...
4 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
3 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
4 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
6 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
6 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
5 år siden
At skrive
Josephine Lø...
6 år siden
mand jeg er udkørt. Træt helt ind til benene efter en hel uge med 6 vagter.. En 6 vagt betyder at jeg skal op kl 4 for at kunne nå ind til Århus kl 6 og side klar til kunder på min pind. :)

Jeg er faktisk så træt at jeg er sikker på at hvis man målte mig ville jeg ikke længere være 158 men måske kun 156.. Jeg er slidt ned..

Nu vil jeg sove hele weekenden og samle energi til 6 vagterne mandag og tirsdag.. Og så er jeg på egne ben.. og heldigvis på senere vagter.. :)

Så godnat og god weeken til jer alle..

Birgitte..

Ps. Jeg elsker mit nye vikar job. Det er bare så sjovt.. Der er godt nok mange forskellige typer i vores lille land. Jeg har talt med fortravlede arbejdsnarkomaner, fortvivlede husmødre, glade pensionister og folk af alle mulige støbninger.. Jeg har søgt på flere byer end jeg troede muligt i vores lille land, og navne som jeg ikke havde en chance for at udtale.. Men jeg nyder det. Nyder kontaken med damen fra Bornholm, ham den fortravlede der leder efter et byggemarked, men stadig har tid til et smil og en vittighed.. Dem alle.. Så tusind tak alle i der bruger 118...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget træt træt træt er publiceret 13/04-2007 22:11 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.