17 år siden

Trist meddelelse

Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
En mangeårige medarbejder døde sidste nat. Har altid anset ham for at være den af kontorets mest reelle og dygtigste, samtidig med at han havde et fantastisk væsen. Altid positiv og glad, hvilket også smittede af over radioen. Han kunne selvfølgelig også være hård og kontant, men den side oplevede jeg personlig aldrig – kun hvis jeg havde et ærinde på centralen og overhørte en samtale. Har haft mange ture hvor han har forhandlet en fastpris hjem med kunden, og overbevist dem om at – det var en god forretning. Ofte har var der ikke den store forskel på den faktiske pris, og fastprisen, og derfor ikke nogen dårlig forretning for mig. Han havde en fantastisk overbevisende talevene, og var meget sympatisk. Kunderne, specielt de ældre damer, elskede ham. De blev så glade når han kunne huske dem enten af navn eller adr.

Jeg ringede hjem og fortalte det til min far. Han kendte ham fra før de kom i samme firma, da de begge havde kørt motorsport. Det er immervæk over 46 år siden. Min far vil med til begravelsen, og jeg tager nok også med. Tror at byen bliver tørlagt for vogne, og kirken fyldt til bristepunktet.
Jeg har bedt min far om ikke at fortælle det til påhænget. Hun har på et tidspunkt haft et forhold til ham, og han havde også sit hyr med at slippe af med hende igen. Dengang de var sammen var hun ved at ødelægge hans søns og svigerdatterens bryllup med hendes fuldskab. Synes ikke at der er nogen grund til at hun også skal ødelægge hans begravelse, hvilket hun ikke vil få lov til, da jeg og andre vil smide hende på porten med det samme ;-D

Min lille mand kommer snart hjem, da han skal ud og golfe med den mellemste. Har hørt at det er officiel kagedag i dag, så mon ikke jeg skulle prøve mig frem og bage lidt godt til mine kære !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Trist meddelelse er publiceret 22/05-2007 11:40 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.