17 år siden

Få noget ordentligt at æde knægt

Fitness
Peter
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Kunne ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet, da den mellemstes arbejdsgiver havde foreslået ham, at han flyttede her hjem så han kunne få noget ordentligt foder. Det lyder næsten som en ko der skal skifte græsgange, men ikke desto mindre, så er det det vi håber på sker.
Bondemanden som jeg vælger at kalde ham, er meget fleksibel for at hjælpe ham igennem denne praktikperiode, som han skal være i til oktober hvor han skal på skole igen. Synes at det er synd og skam at smide det hele på gulvet, og indstillet på at hjælpe hvor han kan. Det synes jeg er flot. Knægten vil gerne i markpraktik næste gang. Det er der hans ønsker for fremtiden ligger.
Vi har jo tilbudt ham at flytte herhjem, men han er selvfølgelig loyal for han mor, og ikke mindst hans lillebror. Men idet at bondemanden, plus hans svigermor også har foreslået ham det, så er han begyndt at overveje det ret kraftig. Vi har sagt at vi nok skal tage skraldet med hans mor, oldemor, og for den sags skyld resten af svigermekanikken. Det her drejer sig om at han kommer helskindet igennem hans uddannelse, og ikke hvad de mener at han skal klare over det.

Vi fik uventet besøg af den ” kære ” svigermekanik ( Claus’s far og kone ) i går. De var inviteret til fødselsdag, og havde lige en halv time til overs ! Den mindste af drengene havde været her fra onsdag, og skulle hjem til hans mor i går. Svigermor gik straks til ” angreb ” og spurte ind til eksamen. Det er MEGET vigtig, og selvfølgelig er det vigtig at han får en god eksamen, men yder han det bedste han kan, så kan man ikke forlange mere. Den holdning har hun det lidt svært ved.
Vi er ved at tilmelde ham 10 kl. på nærliggende skole. Skolen har forskellige linjer, og handyman linjen tiltaler ham meget, da han gerne vil være tømmer. Vi synes at det er en god ide, da han på den måde ” næsten ” uforpligtende kan snuse til faget. Hans mor og min svigermor har den holdning, at håndværker er noget man ringer til, ikke noget man ( ens børn ) uddanner sig til. Der er ingen prestige i at være håndværker. Heldigvis har drengene hver for sig valgt at følge hver deres ønske for fremtiden.

Vores ønsker for deres fremtid er, at uanset hvad de vælger at lave, så bare de har det godt med det. Jeg har ingen uddannelse, men har det godt med det jeg laver, specielt når alt andet ikke driller ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Få noget ordentligt at æde knægt er publiceret 19/05-2007 12:28 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.