17 år siden

Træt, sønnikes skole o.s.v

Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Har det også underligt i dag, synes jeg er træt hele tiden. Men kan ikke sove om natten, så sover jeg om dagen og det er dårlig vane jeg har fået mig. Det er virkelig en vane jeg skal have ændret, for jeg kan jo ikke sove om dagen i weekenden for der skal jeg jo være sammen med min dejlige kæreste og vores dejlige søn. Så må tage mig selv i nakkken med hensyn til den vane.

Min søn skal gå børnehaveklassen om p.g.a modenhed. Da kæresten og jeg fik det af vide for 1 månede siden til møde med skolen, følte jeg mig som en fiasko som forældre. Men da jeg havde tænkt lidt over det kunne jeg jo godt se at det var det bedste for sønnike. Han dygtig faglig, men mangler bare det med modenhed. Men det er også bedre at han skal gå om nu end senere hen, for så ville det bliver sværere for ham. Nu tager han det bare som en bonus at han skal have 19 nye kammerater og gå 1 år til i børnehaveklasse. D.2 juni skal han møde sine nye klassekammerater, det bliver spændende.

Lige nu sidder jeg og venter på at kæresten ringer for at sige hvornår han kommer hjme fra arbejde. Sønnike ser tv og leger på hans værelse. Jeg skal egentlig ned og lave mad, men det er ikke lysten som driver mig lige nu. Men der skal jo mad på bordet.

Fik i går bladet "Ta´i teatret" det ser ud til at der er en del spændende forestillinger for både børn og voksne. Sønnike elsker at komme i teateret, men det skal være forestillinger som fanger ham ellers så sidder han uroligt under hele forestillingen.

Nå vil smutte ned for at lave mad og sætte vasketøj over.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt, sønnikes skole o.s.v er publiceret 24/05-2007 17:23 af Camilsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.