17 år siden

HOV STOP DU DER

Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Var i næsten mennesketom Aldi lørdag formiddag for at købe hundemad og kartofler og kort før jeg nåede kassen gik hende der stod i kassen ud bagved. jeg stod så lidt til der kom en ung mand ud fra bagved og tog mod mine penge.

Så på vej ud af butikens dør blev der råbt vredt bagfra "HOV STOP DU DER SKAL DU IKKE BETALE" mens jeg vente mig om mod den meget truende dømmende vred kvinde i aldi kittel, mit hjerte sad i halsen kunne ikke sige noget mens jeg tænkte kviteringen jo hænger i kassen sammen med tidligere kunders boner, "han har betalt" lød det nede fra lokalet hvor den unge mand sikkert satte vare på plads.

Jeg kiggede mod hende mens jeg sagde "Kan du have en god dag" hendes blik flakkede væk mens hun vendte sig mod varene hun nu skulle sætte på plads...

Jeg synes hvis jeg havde givet hende en stor mulighed for lige at sige undskyld eller okaj. men den stakkels kvinde magtede ikke gribe chacen hun vente sig mod hylderne satte vare på plads, mens jeg gik ud af døren.

Her bagefter tænker jeg på den stakkels kvinde i butiken som formentlig stort set er perfektionist og ikke tør stå ved sin egen fejltagelse..

Nu er kartoflerne spist så måske jeg skal hente en ny pose)))

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget HOV STOP DU DER er publiceret 27/05-2007 11:04 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.