17 år siden

Rumle rundt

Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
12 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
6 måneder, 4 dage siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
11 år siden
Molly og X
Enantiodrom
10 dage siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Dag 2/21
Ryan Raskoln...
1 måned, 8 dage siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Har haft problemer med at sove de sidste dage. Sover 1 –1½ og vågner så igen. Vender og drejer mig og er jeg heldig, snupper jeg atter en time. Det har været nogle lange nætter. Først omkring morgenstunden kan jeg finde ro. Har valgt at blive oppe et par timer i stedet for at rode rundt inde i sengen. Claus står op om en halv time, så jeg vil sørge for frisk kaffe. Han føler at jeg stresser ham fra morgenstunden, hvis jeg vimser rundt lige efter at han er stået op. Ha… så kan han lære det !

Ringede til André i aftes og kom langt om længe igennem, Han mistede hans nye mobil i Tivoli friheden sidste weekend, så jeg har ikke haft direkte kontakt med ham siden. Kunne høre på ham at han ikke havde det så godt. Han fortalte at det nye medicin ikke virkede på samme måde om natten, og at han havde svært ved at sove. Som jeg forstod havde de kontakt til psykiatrien, som muligvis ville udskrive noget til natten. Ringer derop i morgen for at forhøre mig om hvad der sker. Der har vist været flere konfliktsituationer med personalet, og hvis han i forvejen ikke får hans søvn, så skal der ikke meget til at bægret flyder over.

Talte også med min far i aftes. Han havde igen drømt at han skulle hente Mercedesen et sted i byen. Kom frem til hvor han troede den stod, men der var den selvfølgelig ikke. Gik et andet sted hen for endnu engang at opdage at der var den heller ikke. Fandt en bænk hvor han kunne sunde sig lidt inden han slukøret gik hjem. Jeg nærmest formanede ham om, at en anden gang så skulle han ringe til mig først og spørge efter bilen, inden han travede af sted på den måde.
I sidste uge hvor jeg talte med ham i telefonen, sluttede han af med at sige – du kan bare beholde bilen (Mercedesen ) derude, nååå ja det er jo din bil nu !
Jeg tror at han i underbevidstheden stadig er vognmand, og det er det som driver hans drømme og senere hans gåture. Lige på nær drømmen den anden dag, som jeg ikke fik klarhed over om han havde været af sted, så har hans gåture haft forbindelse med hans tidl. arbejde.

Så er tiden inde for vagtskifte i dobbeltsengen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rumle rundt er publiceret 06/06-2007 03:07 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.