D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
brænde
Peter
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Skal ud og rengøre vores 2 biler. Den ene efter nattens strabadser, og den anden efter festival turen. Vi havde 80´er rock i byen i går, og allerede efter 4 timer så det tilstødende område være ud, end de 3 dage vi var til Sølund tilsammen. Gud fader i skuret hvor er folk nogle svin. Mener at have læst at folketingen vil vedtage et lovforslag om bødeforlæg ved selv det mindste miljø svineri, så øldåser og pizzabakker smidt på gader og stræder vil udløse en betragtelig bøde. Den eneste myndighed som kan håndhæve det, er politiet, og de får nok ikke tilskrevet yderligere resurser til at håndhæve dette. Her i byen har vi en morgenhold som står klar kl. 05.00 hver lørdag og søndag. De sørger for at minefeltet ser rimelig pænt ud efter nattens strabadser, samtidig med, at der i løbet af natten køre et par pensionister rundt samler flasker, som et lille supplement til deres pension. Disse pensionister er meget kærkommen, da flaskerne ellers bliver sparket ud på vejen, eller kastet med så de smadders. Det er rystende hvor lav folks moral er.

Tilbage til Sølund, så varmede det virkelig om hjertet at se de handicappedes moral og nærværd. Oplevede et par gange at hjælpere blev fornærmet over at vi lukkede et toiletskur i de 10 min. vi 4 mand ca. tog om at rengøre det, hvorimod de handicappede havde stor forståelse for vores arbejde. På et tidspunkt hvor stod jeg og ventede på André som var på toilettet, kom en mand hen til mig og sagde – Du ser meget fortabt ud. Jeg smilede og fortalte at jeg stod bare og ventede. Han fortalte så, at han havde været der i 20 år. Jeg gik ud fra at han havde været med på festivalen i 20 år ;-D

Jeg startede i går med at køre André til 80, er rock. Han skulle mødes med hans far og kone der. Kort efter ringede Claus. Min far havde ringet og fortalt at hans nøgler til huset var væk, og spurt om han kunne få min. Jeg er ikke glad for at give ham den, da det er den eneste mulighed jeg har for kontakt hvis der sker noget. Kørte ind til min far og opdagede at hans hund var blevet til 2, og kunne regne ud at påhænget var i huset. Vente rundt på hælen, låste døren og gik. Føler mig som et virkelig dårlig menneske over at have denne foragt, men jeg kan simpelthen ikke håndtere hende. Jo når jeg mere eller mindre har taget hende i hoved og røv og smidt hende ud, men ellers ikke. Min far ringede senere og fortalte at han havde fundet hans nøgler i bunden af et krus, og spurte om Claus ikke havde givet mig besked. Han havde åbenbart ikke registeret mit lynvisit, som jeg så fortalte ham om. Han fik meget travlt med at afslutte samtalen, som om jeg havde taget ham med fingrene i kagedåsen. Han kender min holdning til hende, og foragt over at han lader hende komme ind.

André ville selv gå hjem efter 80´eren, men ringede da han var halvvejs hjemme. Han orkede ikke at gå længere. Han var, selv om kl. kun var 16.30 allerede godt lakket til, og gik også direkte i seng da vi kom hjem. Hans ” kære ” far ringede kl. 20.30 og spurte om jeg viste hvor han var. Der var gået 4 timer før han havde registeret at han ikke var der mere. Et eller andet sted er jeg ikke overrasket, men alligevel lidt chokeret. Vi havde talt om turen derned og jeg havde sagt at han ( André ) sagtens kunne begå sig alene, så han skulle ikke sidde på nåle for at holde øje med ham. Ville selv havde reageret tidligere, hvis jeg havde været der.

Vejret er klaret op og det er stoppet med at regne, så jeg må hellere gå i krig med rengøring af de kære biler.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ren og klargøring er publiceret 17/06-2007 14:42 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.