17 år siden

Velkomstglæde

I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Blev modtaget med maner da vi kom hjem kl. 02.30 sidste nat. Claus var stået op, og vores lille hund blev ellevild da jeg stod ud af bilen. Glæden blev ikke mindre da hun opdagede at Michelle også var med. André og jeg havde overnattet ved Michelle og kæresten i forbindelse med festivalen. Valgte at køre de ca. 26 km hver vej, frem for at ligge i telt.

Vi tog ud til pladsen tirsdag, da André gerne ville høre Rock Nalle. Han viste mig rundt og fortalte om hvad der lå hvor, og vi sluttede af med at sidde i medhjælperteltet med en enkelt øl. Som medhjælper kunne vi få et gratis måltid de dage hvor vi var på. Tirsdag var for egen regning, men den lille bandit af André fik sig charmet til et måltid til os hver. Hverken onsdag eller torsdag var jeg særlig oplagt til at tage fat. Havde ondt aht, men bed tænderne sammen. Kom på hold med en mand og kvinde, hvor manden havde været medhjælper igennem flere år. Vi kom godt ud af det og var et godt team. Manden som var med, sørgede for at vi også kom på hold sammen torsdag og fik det samme område. Det var rart for os alle at kende lidt til hinanden og samtidig med at kende ruten.

Mødte beboer som jeg kender fra div. institutioner her i byen, og en mand ( også herfra ) som er som skabt til hans arbejde på Tv Glad. Mødte den glade tv mand for mange år siden, hvor en veninde og jeg sad og fik en enkelt øl i en nærliggende center. Så at han passerede et par unge letpåklædte piger, vente sig og fløjtede efter dem. Hele seancen omkring det optrin så så komisk ud, at jeg ikke kunne lade være med at grine. Det så ( eller hørte ) han og kom hen til os. Vi bød ham på noget at drikke, og han ville gerne have en sodavand. Hvem kan sige nej til 2 kvinders selskab – han kan, som den pigeglade fyr hen er, i hvert fald ikke ;-)

Onsdag fandt og mødte André personale og beboer fra hans tidl. opholdssted. Desværre var det manden og ikke konen fra stedet som var med. Hilste pænt, men havde ikke noget at tale med ham om. Men ud det, så var den middelbare glæde og indlevelse de handicappede havde i musikken, en fantastisk oplevelse. De sang, dansede eller rokkede med så godt de kunne. Nogen havde selv instrumenter med, så de rigtig kunne give den gas under koncerterne. Andre havde købt blinkende briller eller halskæder. Kim Larsen som sluttede af, var den helt store trækplaster. Ingen tvivl om at han med sin sang og tekster kan fange de handicappede. Jeg nåede over at se et par nummerer med ham efter vores wc tjans. Har ikke set ham live siden jeg var omkring 10 år. Kørte derefter hjem og hentede Michelle og kæresten, som ville med hertil for weekenden. Var lidt bekymret for om jeg ville ryge ind i trafikkaos omkring Horsens pga. Genesis koncerten, men der var ikke nævneværdige problemer.

Claus har erklæret mig fri i dag. Synes at jeg skal komme ovenpå efter turen, inden jeg kaster mig ud i nattelivet. Stod op første gang kl. 08.00 her til morgen, for at ringe til lægen og forhøre mig om han havde fået svar på røntgenbillederne. Det havde han desværre ikke. Blev senere ringet op af manden fra visitationen. Nåede at få fat i ham inden jeg drog af sted tirsdag. Han var overrasket over den fastholdelse af afslag uden at vi ( ergoterapeuten, min far og jeg ) havde talt sammen endnu engang. Han ville kontakte ergoterapeuten og tale med hende, hvilket har resulteret i at hun ringer til mig engang i næste uge vedr. et snarlig møde. Må ærlig indrømme, at overskuddet og kræfterne kan ligge et meget lille sted vedr. den rollator. Føler at lige meget og hvordan jeg argumentere, så maner de det til jorden med det samme. Jeg skal i hvert fald ikke gøre mig klog på noget som helst !

Vil ned og se om trollerikken er smuttet til sovstrup. Det har været nogle lange dage for ham, og mig for den sags skyld.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Velkomstglæde er publiceret 15/06-2007 17:30 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.