17 år siden

Holder ord

Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 1 dag siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 6 dage siden
Den er hel gal men ryggen igen. Konstant smerter i ryggen med udtræk i højere ben og sovende fornemmelse. Har overhoved ikke lyst til at tage på festival, men holder ord. En aftale er en aftale og knægten har glædet sig så længe.

Er led og ked af det. Smerterne gør mig nok også mere modtagelig. Blev ringet op af den ledende ergoterapeut, som ville fortælle at deres beslutning om afslag vedr. rollator stod fast. Han kan jo sagtens gå den strækning som er nødvendig for at lufte hunden, så derfor så de ikke det nødvendig med en rollator. Manden fra visitationen havde lagt op til et møde imellem ergoterapeuten, min far og jeg mht. genvurdering, men sådan skulle det ikke være. Beslutningen var taget – basta ! Bad om at få afgørelsen skriftlig og fik samtidig at vide, at jeg altid kunne klage over afgørelsen til visitationen. Ja tak - det kan være en skid og syv kartofler, da de retter sig efter ergoterapeuternes beslutning. Det var det han sagde da jeg talte med ham. Har prøvet at kontakte manden i dag, men han var der selvfølgelig ikke. Ved ikke lige hvordan jeg vil arbejde videre med sagen, men jeg giver ikke op. Mener at det er bedre at forebygge end helbrede, og at hvis man ved simple hjælpemidler som kan øge livskvaliteten, er det guld værd.

Skal køre min far og hund til dyrlæge om en time. Han vil have undersøgt den for nogle knopper den har haft igennem længere tid. Spurte om påhænget måtte køre med, da hendes hvalp skulle vaccineres. Jeg svarede, niks så køre jeg ikke. Hun skal ikke behandle andre som det skidt hun træder på, og udråbe alverdens forbandelser, og så naivt tro at jeg vil gøre hende den tjeneste. Blev også sur på min far over at han overhovedet spurte mig. Han kender min holdning til hende, og min foragt over at han trods det hun har budt ham, stadig åbner hans dør for hende.

Svigerforældrene er draget videre på deres tune rundt i Danmark til div. børn og børnebørn som de skal besøge. Kro middagen i går var en fiasko. Claus sendte bøffen retur til køkkenet, svigermor slap for at betale for hendes, og tjeneren havde vist set lidt for dybt i flasken. Kroen har ellers haft et godt ry, men det blev både første og sidste gang vi har været der. Kanon ærgerligt, da svigerforældrene havde glædet sig til en hyggelig aften.

SKAL på arbejde i dag. Har en sygehus tur til Odense med den samme kvinde som i sidste uge. Kommer først på arbejde på fredag igen pga. af at vi ( André og jeg ) drager af sted i morgen. Savner allerede ved tanken min mand, lille hund og min egen seng. Har sovet nede ved André de dage hvor svigerforældrene har været her. Måske har det ikke været det mest optimale for ryggen, men jeg overlader gerne min seng til dem i stedet for at de skal op og ned i kælderen.

Må se om jeg ikke kan genvinde humøret et eller andet sted.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Holder ord er publiceret 11/06-2007 14:15 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.