Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Kære Dagbog.

Så blev det endelig mandag. En dag Jesper har set frem i ugevis. Grunden er at vi i dag er blevet værtsfamilie for den islandske pige, som Jesper har tabt sit hjerte til og som han for nylig mødte på hans tur til Island (læs evt. hans egen dagbog fra turen under Rejsebeskrivelser).

De ankom i formiddags, hvor hele 10-klassen tog imod dem oppe på stationen. Hele dagen er gået med besøg på rådhuset, rundtur i byen, spisning på skolen + selvfølgelig indkvartering.

Tanja har hele dagen spurgt til ”Jespers pige” og da de kom tilbage efter spisningen på skolen, var der ikke det Tanja ikke skulle vise og fortælle til ”Audur” og inden længe var stuen forvandlet til noget der lignede ja – gæt selv :-)

Heldigvis både forstår og taler ”Audur” dansk og går det helt galt, så foregår samtalen på engelsk og lidt underligt at høre Jesper sidde og snakke engelsk, men tror nu generelt ikke at de to unge mennesker har brug for meget andet end deres kropssprog :-)

Ellers er der ikke meget mere at sige om i dag, for det er ikke meget der er foregået. Åhh jo, Tanja været hjemme og ikke i børnehave. Hun var simpelthen alt alt for træt efter konfirmationen i går. Ja, så træt at hun sov til middag, hvilket har bevirket, at hun ikke sover endnu, så jeg gad nok vide om jeg kan få hende op i morgen tidlig …
Ellers er det ikke meget jeg har foretaget mig, for ærligt har jeg ikke meget tankevirksomhed, når det er så varmt, som det er nu. Kan bare ikke med varme og har mest lyst til at kravle ind i køleskabet og forblive derinde til temperaturen atter falder.

Sov godt derude

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Besøg fra Island er publiceret 14/05-2001 23:48 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.