Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
1 dag, 13 timer siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 24 dage siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Kære Dagbog

Tanja atter hjemme i dag, for hun faldt først i søvn i går kl. 00.30, hvorfor vi først vågnede kl. 10.30 og så var det ligesom for sent at komme afsted til børnehaven.

Efter middag ville hun så ned på legepladsen, pakkede sin rygsæk med lidt legesager til sandkassen, tjekkede derefter at Ø!-drengen ikke var dernede, hvorefter hun frisk og frejdig drog ud af døren.

Her er det så lige på sin plads at fortælle, hvem Ø!-drengen er :-)
For nogle uger siden kom hun hylende hjem og fortalte noget om en dreng, der havde sagt Ø! til hende. Det var hun blevet så bange for, så sidenhen har hun ikke turde være på legepladsen samtidig med ham. Vi andre har gentagne gange prøvet at spørge om vi dog ikke skulle gå med derned og snakke med ham Ø!-drengen, som hun selv har døbt ham, men nej, DET tør hun simpelthen ikke. Et er sikkert, hun er blevet ret bange for ham, selvom han kun siger Ø! til hende og hverken slår, bider eller andet. Det er ikke sjovt at se hende så bange, men på den anden side er der altså også noget sjovt i at høre hende, når hun nærmest hikkende fortæller om Ø!-drengen.

Nå, tilbage til i dag. Hun drog som sagt frisk og frejdig afsted, men der gik ikke lang tid før hun kom tilbage, helt opløst i gråd og dårligt kunne sige noget, men ham Ø!-drengen var i hvert fald kommet på legepladsen og igen havde sagt "Ø!" til hende, så meget forstod jeg dog.

Lasse var her også og vi snakkede med hende og fik hende da også dysset ned igen. Pludselig kommer det grædende og hikkende fra hende: "Han har ødelagt mit liv. Moar, red mit liv!!"

HER var gode råd dyre og både Lasse og jeg havde mere end svært ved at holde masken. Vi kiggede lige på hinanden og måtte begge kvæle et grin. Hvor dælen har hun dog sådan noget fra? *G*

Nu er hun igen nede og lege og har igen sikret sig at Ø!-drengen ikke er dernede, men jeg har samtidig givet hende lov til også at være på en anden legeplads, for ærligt er det jo ret synd for hende :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Moar, red mit liv!! er publiceret 15/05-2001 15:46 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.