Sidste dag :) :)(opdt)

Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
(hører Chris Rea med Road to hell)

Kære dagbog, Det er min sidste arbejds dag idag inden min lille ferie uge. Hvor jeg glæder mig - Jeg er så træt af nogle et par folk på arbejdet, - De ser så sure ud, så blottet for venlighed. De render rundt og taler nedsættede om andre.

En kvinde som jeg sagde det til da hun lige blev ansat,...sagde til mig for en dag siden, at jeg havde ret - Ret i hvordan folk på arbejdet var. Jeg sagde det til hende for at advare hende - for blir man svinet til, kan man næsten ikke lade være med at tænke " er det mig der er noget ivejen med" Men ved man at andre har det på samme måde - så finder man lettere ud af, at det ikke er hos en selv, og det virker måske trystende. (kommer til at tænke på et eventyr med et glas skår der sætter sig i øjet)

I min ferie vil jeg søge om, at komme ind og få en lærer uddannelse. Som hvis jeg får lov starter til august næste år. -


Iøvrigt har 1 lige sagt op igen ud over ham den anden for et lille stykke tid siden - 2 andre vil væk fra den gruppe jeg er i, de har søgt over i andre. Datoen for deres overførsel i den anden gruppe er sat. (de skal over i vis, Der hvor jeg fik tilbudet om at komme over dengang) Der hvor lederen gav mig et godt tilbud, for at få mig over. ( jeg snakkede med hende inden hun blev leder der)

Jeg håber min veninde har det godt på øen :)

Iøvrigt er mit nye eventyr kommet på fyldepennen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste dag :) :)(opdt) er publiceret 04/10-2002 11:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.