16 år siden

En alm. soendag i Mexico :)

Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Saa tror jeg jeg endelig kan faa taget mig sammen til at skrive dagbog... :) Jeg oplever jo saa meget nyt hver dag herovre. Selvom det er smaating her, er det maaske meget anderledes i Danmark.

I dag har jeg ikke lavet det helt store. Jeg er ved at laere min kaereste dansk. Jeg har altid hoert folk sige, at dansk er et af de svaereste sprog i verden at laere, men han er helt utrolig god til det, endda til udtalen. Jeg er saa stolt :)

I gaar var vi paa to markeder. Byen var fyldt med trafik. Det tog os 2 timer at komme til det foerste marked, pga. koe. Og normalt ville det kun tage 30 min, maks! Havde egentlig bestemt mig for at blive i bilen, med min kaerestes tanter, men da det nok ville vaere sikrest at tage med ind paa markedet, saa maatte vi alle paent tage alt vaerdigfuldt af, og lade det ligge i bilen. Jeg foeler mig ikke som turist mere, men som min kaereste siger, mit gule (blonde) haar lyser jo langt vaek af udlaending, saa jeg gaa saa hurtigt som muligt, og han skal holde fat i mig. Vi plejer hoejest at tage nogle minutter, at koebe de ting vi skal, men det tog saaa lang tid, og det er altsaa ikke specielt hyggeligt med bandemedlemmer rundt om en, som bare staar og venter paa den naeste de kan slaa ned!

Det andet marked vi var paa, gik faktisk ret godt. Vi saa et par politibiler, men ellers ikke noget.

Ikke engang et halvt aar til jul! Dejligt! Glaeder mig helt vildt. Vi faar ferie fra uni allerede d. 29. november, saa det er jo dejligt :)

Sidder og ser nyhederne. Puha, haaber godt nok ikke orkanen Dean bliver for slem... Den rammer os natten mellem onsdag og torsdag. Der er jo bjerge rundt om hele Monterrey, saa forhaabentlig er den ikke saa slem naar den rammer...

Det var vist alt for i dag... Vist ogsaa en del :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En alm. soendag i Mexico :) er publiceret 20/08-2007 03:19 af miggunilla.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.