7
Halina Abram...
6 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Var gået tør for alm. kaffe, men ingen panik af den grund – har altid en kvik Nescafé stående i skabet. Kvik det blev jeg da også, da jeg ved en forkert bevægelse fik væltet den skoldhede kaffe ud over bord, mine ben og gulvet, så nu sidder jeg og har vældig ondt af mig selv med et håndklæde om mine læg – auv !

Trollerikken erklærede den anden dag at han ville have en ny cykel – en man ikke bliver forpustet af at cykle på. Hmm.. prøvede forsigtig at spørge om det kunne tænkes, at det var konditionen som var noget galt med frem for cyklen, men bestemt nej. Den gamle var bare noget skrammel og duede ikke mere. Jeg må så også hellere få en ny – hvis man ikke må blive forpustet af at cykle på den gamle ;-)

Tror at min far er ved at erkende at påhængets selskab volder ham store problemer. Pga. sygdommen og medicinen er han konstant træt og kan sidde op og sove. Påhænget som i vågen tilstand kræver konstant selskab og opmærksomhed, havde brokket sig over at han bare sad og sov – hvilket havde fået ham til at bede hende om at forsvinde og glemme at komme tilbage. Hun var taget af sted, men kom selvfølgelig tilbage da hun skulle have medicin dagen efter. Han undskyldte over for mig at han havde været verbalt hård ved hende da manden fra visiteringen var der. Havde bla. hævet stemmen og sagt – hold så din kæft for helvede. Normalt skal meget til før han hæver stemmen og endnu mere til at han også bander.
Det har været på tale at hjemmeplejen ønsker at der skal komme et rengøringsfirma for at komme skidtet til livs. Den fimsede fra visiteringen hævede at arbejdstilsynet ikke ville acceptere forholdene for hjemmeplejen, da det af sikkerhedsmæssige grunde ikke er forsvarlig. Jeg har på vegne af min far modsat mig rengøring, da der efter 3 dage vil se ligesådan ud igen. Hvis de mener at de ikke kan arbejde under disse forhold, så må de presse på for at finde en anden løsning til hende. Synes at det er synd for min far, men grov sagt – så man lægger som man har redt !

Må hellere få vasket gulvet ordentligt efter denne kaffelakering. Mine ben svier ikke så meget mere og jeg slap med lidt rødme.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen kaffe – suk er publiceret 20/08-2007 10:37 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.