at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Havde planlagt at sige fra og lade ” dem ” sejle i egen sø, men samvittigheden kunne ikke sige nej da jeg blev spurt om deltagelse, Først af min far og siden af den fimsede mand fra visiteringen. Han ringede og vækkede mig i går kl. 07.50. Ville gerne have lidt forhåndsviden omkring min far og hans problemstilling.
Kørte derind og var der 10 min. før aftalt tid. Tog en dyb indånding og mandede mig op til mødet med påhænget. Hun var selvfølgelig ikke ædru, men heller ikke døddrukken. Sad som sædvanlig i stolen. Havde ingen tænder i munden og morgenkåbe på. Min far sad i sofaen ved siden af. Hun havde åbenbart glemt at have udråbt mig som løgner og talte som et vanfald. På et tidspunkt sagde hun – jeg kan ligeså sige det som det er nu hvor jeg kan se dig ind i øjnene - jeg er fuldstændig nøgen inden under, og så åbnede hun sin morgenkåbe så jeg ved selvsyn kunne se. Åhh nej tænke jeg bare og blev redet af at manden fra visiteringen kom ;-)
Jeg havde advaret ham lidt omkring hende og hvordan det så ud i huset. Min far viste ham rundt og den fimsede mand gik lidt komisk på tærer selv om han havde sko på. Tilbage i stuen talte vi lidt frem og tilbage. Påhænget blandede sig konstant, men den fimsede var god til at lytte og så bede hende om at tie. Han gik ned på et børnehaveplan og forklarede at det handlede om min far og ikke om hende. Hun tav et øjeblik hvorefter hun for jeg ved ikke hvilken gang, fortalte at hun havde haft 2 hjerneblødninger.
Han mente ikke at der var grundlag for en ældrebolig til min far da han, selv om at det er med besvær, kan klare trapperne. Jeg synes at det er uetisk og fuldstændig grotesk. Han er gået meget tilbage fysisk de sidste par år, og sygdommen stiller ham ikke bedre fremover. Dvs. at når vi finder en anden bolig – kan det inden for få år betyde at han skal flytte igen, da denne ikke er egnet til evt. hjælpeforanstaltninger. Hmm
Den fimsede talte meget om hundene og det ansvar det var. Min far har svær ved at lufte dem begge og hun gør det ikke. Samtidig kræver hun hans selskab hele tiden, så han kommer ikke af sted med dem så ofte som før. Fik overbevist påhænget om, at det ville være det bedste at hendes hund kom et andet sted hen, hvor de havde overskud til at passe og opdrage den. Beslutningen var hård ved min far, da hundene betyder utrolig meget for ham. Han havde svært ved at indse at det var for hundens bedste. Blev pålagt af den fimsede at finde en løsning, men må nok melde pas - kan mærke at det kan jeg ikke. Ved at jeg herfra og til min fars bortgang vil høre om den hund, og så ønsker jeg ikke at være den ” skyldige ” i bortskaffelse af den.
Jeg talte senere i telefon med min far og han fortalte at påhænget alligevel ikke ville af med den.

Havde helt glemt ! Michelle og jeg havde nogle dejlige timer i Kolding storcenter. Vi tullede rundt imellem butikkerne uden at købe noget særlig. Fik lidt at spise inden jeg kørte hende ind til banegården igen. Spurte til hvorfor hun ikke havde lyst til at komme hertil. Hun svarede at flere af hendes var flyttet fra byen ( og fået silikone bryster ) og at hun var røget uklar med et par af hendes bedste veninder under Metallica koncerten, som hun altid besøger når hun er hjemme. Hun følte sig lidt alene her, ud over hendes far og jeg og derfor havde hun ikke været hjemme i stykke tid. Var ked af jeg troede at det var pga. mig og div. problemstillinger, og bedyrede at det var det altså ikke. Tror også at det har noget at gøre med hendes kæreste, som udover at have et misbrug også har socialangst. Hun tilsidesætter meget og ikke mindst sig selv pga. af ham. Kender min holdning dertil og tror at så længe de er sammen kommer hun ikke tilbage hertil.
Talte med Claus i mobilen imens vi ventede på manden. Efterfølgende kommenterede Michelle – det er bare dejlig at se ( på mig ) og høre hvor glade i er for hinanden. En skøn kommentar fra en ung dame, som i tidernes morgen bandede ham langt væk og som mente at han var den største idiot på to ben.

Havde pålagt vagt i en anden by sidste nat. Lidt spooky og følte mig som ” Palle alene i verden ” som den eneste vogn i området. Det er lidt som at være nybegynder igen og ikke til at finde hoved eller hale i hvordan byen/området vender. De er nu meget søde og hjælpsomme de kære ” bønder ” og så giver de gode drikkepenge. Har ofte oplevet hvordan kunder fra den anden side af byskiltet vil prute om prisen. Hvis og når det så er lykkes er det ikke fordi de ikke har penge nok, men mere en princip om at skal man bare, og går den så går den.

Har lige talt med den fimsede. Han kunne godt forstå at jeg meldte pas over for bortskaffelse af hunden og lovede at varetage overtagelsesdelen. Skulle muligvis kunne bruge min hjælp til at køre den derfra, for når de havde overbevist hende så skulle der handles hurtig.

Er stadig i gang med sorteringen af mine ting. Har svært ved at tage mig sammen og har følelsen af at bare lade stå til. Bestemt ikke noget der passer damen her. Tanken om at skulle på arbejde og være på hele weekenden er uoverskuelig. Claus er utrolig sød og påtager sig mere end jeg synes er okay. Han må være dum og blind, men jeg elsker ham og så er han min ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Faldt i alligevel er publiceret 17/08-2007 15:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.