It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Er alene hjemme og nyder det i fulde drag. Teenageren ikke har været meget i vejen her i ferien, men har alligevel holdt mig fra at gå rundt uden en trævl på kroppen, have åben dør ud til toilettet eller synge hæmningsløs med når jeg hører en god sang.
Var tidlig oppe i går og prøvede inden jeg skulle på arbejde at sove lidt, men forgæves. Det resulterede i at jeg var uoplagt og kunne ikke få det til at fungere. Prikken over i´et blev da jeg var uopmærksom pga. at jeg for engang skyld faldt i en længere samtale med en kollega og ikke så at min tur blev annulleret. Kunden havde annulleret mig pga. forsinkelse og bestilt en anden til at køre 60 km. længere end jeg skulle have gjort. Hvis jeg havde været opmærksom kunne jeg have meldt forgæves og fået denne tur – satans også. Min stædighed som ellers er til stor gavn når det ikke lige køre – blev afløst af vrede på mig selv. Jeg vaskede bil, kørte en tur og satte derefter næsen hjemad !
Havde aftalt med min far, at jeg ville køre ham ind på boligforening hvorfra han havde fået tilbudt en lejlighed. Ringede derhjem for at fortælle at jeg var på vej - det var påhænget som tog den. Spurte pænt efter min far, men han var ude for at lukke hjemmeplejen ind. Da hun begyndte at tiltale som ” lille skat ” smækkede jeg røret på. Jeg kan bare ikke ha det og får en allergisk reaktion som om jeg har fået stød. Ugh altså. Prøvede en halv time senere og igen var det hende. Min far kom til røret og accepterede min betingelse om at hun ikke skulle med. Det er ham som skal have en lejlighed, det er ham som skal bo der og hun skal bare ikke med. Resultatet blev at jeg blev udråbt af hende som løgner, da jeg ikke havde sagt ” noget ” i telefonen. Hmm. Så er jeg en løgner og dum kælling – hva mon det næste bliver ;-)
Min far så strenge ud. Havde vendt skjorten forkert og så var den for lille så den stod åben hele vejen ned til bukserne. Jeg prøvede at få ham til i det mindste at vende skjorten, men det så han ingen grund til. Kørte ud forbi lejligheden så han kunne se beliggenheden og derefter boligforeningen. Der kan gå op til 5 dage før han får svar. Kørte ham derefter hjem uden at være med inde. Har ikke været der i 4 uger nu.
Forstod på min far at en af hans grunde til at det var kørt så langt ud, var at han naivt havde håbet på at min søster og jeg kunne blive gode venner igen. At vi med vores fælles had mod påhænget ville begynde at tale sammen, men han havde indset at min søster nok var den stædige. Ja dum stædig kommenterede jeg og tænkte – hvorfra mon hun har arvet det !
Blev også vred på ham, da hvis det er vores uenighed som har drevet ham i at have påhænget boende, i håb om at min søster og jeg kunne finde sammen igen, så er han sku for dum. Min søster har besluttet sig for denne skilsmisse og vil til hendes grav ikke give sig. Det vil være et nederlag for hende at tage imod en udstrakt hånd. Har prøvet gentagende gange, men er blevet afvist.

Ringede som sagt til områdecenteret i mandags. Lederen kender også påhænget fra tidl. og viste hvordan hun kan teede sig, samt raserede hendes omgivelser. Jeg fortalte hvordan jeg er ved at gå ned på det, og hvor ondt det gør. Hun kunne sagtens forstå og følge mig.

Kan mærke at teenageren ofte irritere mig pga. ligegyldighed. Claus prøver at undskylde ham, da han ikke er vandt til at der er / skal være styr på tingene. Måtte tvinge ham med ud for at købe sko han kunne bruge til idræt. Han kunne da bare bruge hans hverdags sko. Hmm… Da vi stod og så på div. Sko, reagerede ham med irritation over at skulle tage stilling til noget som han synes var unødvendig. Jeg måtte vende mig om for ikke at tænde af.
Jeg har også insisteret på at han skal have mad med i skole. Det behøver ikke at være kedelige rugbrødssmadder, og jeg vil gerne hjælpe med at inspirere til noget spændene. Han fortalte at han ikke havde haft medpakke med siden 2 klasse, så hvorfor nu. Hmm

Vil i gang med at sortere i min flyttegods fra det ene toilet til det andet. He he

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyder det er publiceret 15/08-2007 12:41 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.