Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Det var for mange om fadet i aften, så jeg opgav og kørte hjem et par timer før normalt. Var alligevel heldig tidl. på aften og kom i nabolaget af André, så jeg fik afleveret billederne og telefonlisten som jeg havde lovet ham. Skønt at se ham selv om det kun er få dage siden sidst. Han ringede tidl. på dagen og fortalte, at en af de andre var kommet af sted med ambulance. Den pågældende havde drukket noget rengøringsmiddel og der var kommet noget hvidt ud af munden på ham. Jeg gav udtryk for min forfærdelse – hvortil han næsten undskyldende for pågældende fortalte – jamen mor, han er dobbelt så handicappet som vi andre og tænker kun som en på 3 år. Kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet af hans konklusion på hændelsesforløbet.
Jeg manglede lidt i at nå min daglige mindstemål, men synes at tiden kunne bruges bedre til at lave regnskab til bogholderiet, uge regnskab, samt afregning. Så er det til en side og jeg kan gå i seng med god samvittighed. Skal også tidlig op pga. min aftale med Michelle, og inden da skal jeg ringe til områdecenteret. Jeg har det rigtig skidt med at skulle sige fra og skubbe problemstillingerne over på andre, men jeg bliver nød til det. Kom til at tænke på i dag, at der faktisk er sket en stor personlighedsændring med min far, og dermed måske en del af forklaringen på hans gøren og laden, eller mangel på samme.

Min svigerfar skal have lavet ballonudvidelsen i morgen / i dag . Der har været en uheldig hændelsesforløb, og der ryger derfor en klage ind til patientklagenævnet. En sygeplejerske har bla. måtte banke i bordet hos en overlæge og bedt ham om at tage affære – hvis historien ikke skulle ende på forsiden af Ekstra bladet. Svigermor har været oppe i det røde felt og skal vist snart til at passe på hendes blodtryg.

Må hellere gøre alvor af tidlig i seng. Kl. er næsten 01.30 og jeg skal op igen kl. 08.00

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lige ved og næsten er publiceret 13/08-2007 01:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.