Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 6 dage siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Gider ikke og vil ikke finde mig i det mere – basta. Skal have købt ” noget ” hvor jeg kan opmaksimere alt min habengut i og så kan de skide mig et stykke hvis de ønsker det.
Jeg havde forudset problemstillingen og også delvis graderet mig, men hva hjælper det når mine ting bliver låst inde på ubestemt tid.
Problemstillingen for mig er, at mændene i huset har en ide om at toilettet er en læsesal og at det for dem er en større fødsel at gå på toilet - altid noget at det som regel foregår rimelig lydløst og uden de store komplikationer. Ved fra min kære mand, at han før i tiden brugte toilettet som pusterum. Et sted hvor han kunne trække sig tilbage og bare være sig selv. Den ide har drengene åbenbart også fået og sjovt nok skal de ofte derud når deres tilstedeværelse kræves.
Vi fik tidl. på året tilsluttet et nyt toilet, da det ene af de to vi har i stueetagen ikke havde virket i lang tid. Jeg ønskede at være graderet når teenageren fik sin daglige færden i huset og heldigvis for det. Nu er det bare mine ting som skal flyttes.

Vi har stadig lidt problemer med teenageren. Mr. nice gay har pakket sammen og vi er begyndt at se moderens problemstillinger flytte ind. Han fik ellers tegnet og fortalt for kort tid siden, og det hjalp også en tid. Vi stiller ikke store krav, men forventer at det vi beder om bliver ført ud i livet. Ikke noget med – jeg skal nok og så komme med alle mulige undskyldninger.
Han har stort set kun været ude af værelset i de sidste 7 uger, når vi skulle spise eller han skulle ”tvangsarbejde”. Har besøgt hans mor en gang under tvang pga. han skulle pakke derhjemme, og været til havefest sammen med den mellemste, men ellers siddet foran computeren. Er i den sidste uge blevet purret ud af sengen senest kl. 09.00 for komme ind i en rytme igen, og det ender nok med at Claus må tage internettet og fjernsynet fra inden han går i seng. Har prøvet at lave aftaler med den unge mand om hvornår han slukker, men det ” glemmer ” han. Hvis man ikke vil høre – må man føle.

André har det godt igen. P. n. medicinen slog ham fuldstændig ud og han var mere eller mindre bevidstløs i et døgn. Er i tvivl om sidste gang han fik det, var sammen med det øvrige medicin han får nu. Huset er opmærksom på at der vil kræves samarbejde med psykiatrien og at jeg har også luftet min tvivl i forhold til medicinen. Personalet virker MEGET kompetente og handlekraftige. Jeg har modsat til tidl. mulighed for at følge ham tæt og vil gør det.

Vil lufte tanken over for Claus om at snart holde en lille hyggemiddag for nogle venner. Trænger til at have nogen andre om mig og ikke tænke så meget på. div. problemstillinger. Har brug for at slappe af og nyde, i stedet for at være konstant på og yde. Har ikke været god til det sociale på det sidste.

Har lavet en aftale med Michelle om at møde hende på midten i morgen ( Kolding storcenter ). Hun har af uforklarlige grunde ikke lyst til at komme hertil, men vil gerne have en tøse tur med mor. Uha det lyder dyrt ;-)
Har savnet hende utrolig meget og ved ikke hvorfor hun har holdt distancen. Måske fordi hun ved at jeg har haft en hård tid og derfor selv haft det svært. Jeg ved det ikke, men som sædvanlig vil jeg kræve svar. Ved godt at der skal ikke være en forklaring på alt, men jeg søger og leder i forhåbning på at finde…..

Nu vil jeg finde ud i haven lidt inden jeg skal på arbejde ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flytter ud er publiceret 12/08-2007 14:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.