En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Arh......

Har indtil nu haft en helt igennem fantastisk dag! Jeg var nede på mit stamværtshus, (øhhh, misforstå mig ikke. Jeg drikker kun kaffe derinde, og jeg kommer der kun fordi jeg kender alle, fordi jeg har serveret derinde i et par år før i tiden), og jeg fik min sædvanlige kop kaffe, faktisk fik jeg 4 i løbet af en time. Og der sad flere derinde, næsten alle med en smøg.

Og det generede mig ikke. Jeg tænkte flere gange, at jeg da var glad for det ikke var min last mere. Jeg var glad for det ikke var mig der skulle finde alle småpengene frem for at købe smøger, glad for det ikke var mig, der skulle nasse en af naboen, glad for det ikke var mig, der stank ud af munden!

Selvfølgelig savner jeg nogle gange fornemmelsen af at have noget mellem fingrene, men der passer en lille blyant perfekt ind!

Min spiseplan går osse efter planen. Jeg har opdaget, hvor meget 600 gr frugt og grønt egentlig fylder, og 50 gr mandler holder enormt længe som snack!

Jeg kan kun anbefale den kur. Om man taber sig ved jeg ikke, men man tager i alt fald ikke på, og man får alle vitaminer og en sund mave.

Nå ja, ærgeligt man ikke kan lægge billeder her. Jeg har lige taget det fedeste billede af mit akvarie, som jeg lige har gjort rent. Helt rent. Sten mm blev kogt og derefter skruppet med svamp og tandbørste og akvariet vasket på samme måde, dog uden kogning.
Jeg har i lang tid døjet med nogle dumme alger der bare ikke ville gå væk, helelr ikke selv om jeg kogte det hele og brugte algegift. Så idag har jeg brugt en lille bitte smule klorin i kogevandet, og selvfølgelig skyllet det hele grundigt bagefter. Jeg glæder mig til at se om det hjælper!

Og så bliver jeg så stolt og glad, når mit akvarievand bare er total gennemsigtigt!

I aften skal jeg på arbejde, men ikke det almindelige med børn, jeg er osse tjener på et stort hotel og kulturhus, hvor de selvfølge osse holder selskaber. Ca. 80 af tjenerne dernede ryger, og den ene af dem, nærmest overtjener, ryger omkring 60 om dagen!!! Han har før forsøgt at stoppe, uden held, så det bliver spændende at se hvad der sker i aften. Jeg glæder mig osse til at se hvordan jeg selv vil reagere, om jeg vil få rygetrang eller ej.
Men hvis trangen kommer, vil jeg tænke på alle jer der læser og følger med og skriver opmuntrende breve til mig.
Tak skal I alle have ;)

Måske kommer der en rapport i aften om, hvordan det gik, ellers skriver jeg det imorgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget rygestop dag 5 er publiceret 17/08-2007 15:08 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.