16 år siden

Hej fra Spacemermaid

Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Nu synes jeg lige, jeg ville skrive et indlæg på en af Danmarks dejligste portaler :-) Jeg har jo fået min egen blog, men jeg savner lidt fællesskabet på en blogportal.

Jeg har jo udgivet min dagbog herfra. "1001 tårs tøsetanker" og nu er jeg igang med at redigere opfølgeren, som jeg tror skal hedde "Skydykker uden faldskærm". Den er også skrevet herinde, og den gør lidt ondt at læse igennem, da den er meget intens. Det bliver lidt interessant at se, om folk bryder sig om den. Om forlaget gør... For mig var det jo bare en ventil, og jeg skrev, hvad jeg havde på hjerte.

Nogle dage må jeg knibe mig i armen, fordi at jeg kan kalde mig forfatter. Det er helt fantastisk. Også fordi at det har åbnet op for spændende kontakter. Nu skriver jeg bl.a. klummer for Femina og fra oktober starter jeg egen virksomhed, hvor jeg tilbyder mig som freelancer og har tænkt mig at udbyde skrivekurser for en lille gruppe hjemme hos mig med en anden forfatter. Vi brænder begge for at skrive og synes, der mangler noget mindre højtideligt. Vi vil gerne lære folk, at hvis man skriver udfra lyst og om emner, man brænder for, så bliver det også interessant læsning.

Jeg kan mærke, at jeg er kommet lang vej med mine usikkerheder. Har stadig en indre Gerda, der skælder mig ud af og til, men jeg prøver virkelig at give hende mundkurv på. Jeg var ude for et forhold, der kørte af sporet. Men har lært, at hvis man selv lærer at sætte grænser, kan ingen overskride dem.

Nå nu vrøvler jeg nok, ville bare sige at jeg stadig har min daglige gang på Fyldepennen. Og at I er ret fantastiske. Jeg har virkelig fundet venner for livet herinde. Der kan tåle hele mig. Fra Space til Mermaid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hej fra Spacemermaid er publiceret 17/08-2007 10:42 af spacemermaid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.