17 år siden

Space i tv lorry - Brunch

Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Var det virkelig samme liv, samme verden for en uge siden? Jeg er helt rundtosset efter udgivelsen. I dag var jeg i Tv Lorry - I kan se programmet, ved at gå ind på min nye hjemmeside og trykke på linket "Brunch" i lyserød. www.spacemermaid1001.dk - På denne selvstændige blog vil jeg også lave en "Spørg mig", hvor man kan stille alle de sprg. om bogen, som man lyster.

Jeg er rigtig, rigtig glad og taknemmelig for de søde ord, jeg har modtaget her på Pennen. Og Solveigs fine anmeldelse. Det er ret følelsesmæssigt at springe ud, og støtten i Blogcity har betydet alt. Jeg har været lattermild og grådhabil til den store guldmedalje. Det er som om, at min krop har fået et lille chok :-)

Men jeg håber, at det åbner døre til en forfatter-karriere ved siden af det løse. Jeg har virkelig lært, at jeg ikke lider af skriveblokering, efter jeg begyndte at blogge :-) Og at folk virkelig gider at læse mig og har fulgt mig på nettet så lang tid er simpelthen så dejligt. Jeg føler at blog-verden og forummer som Fyldepennen har gjort en kæmpe forskel for mig og åbnet døre, jeg aldrig havde troet, jeg skulle (turde) gå igennem.

Så tak for jer :-) (Ha ha - lyder som en ren Oscar-tale)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Space i tv lorry - Brunch er publiceret 24/05-2007 15:33 af spacemermaid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.