17 år siden

teflon non stick hjerne

Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Jeg fik udleveret emne i går og sad i fuld panik til kl 18 med een tekst! Jeg kunne bare ikke samle tankerne.. jeg har læst, meget, men det hele suser bare retningsløst rundt, uden at ville klynge sig sammen i fornuftige klaser = 3 stk. oplæg, hvoraf et gerne skulle kunne glide ubesværet ned hos eksaminatorerne.

Jeg har været syg de sidste 5 dage (pisse irriterende til sådan en stor eksamen!!!), og i går aftes måtte jeg se i øjnene, at det nok var bedre at udsætte den.
hmhm før det havde jeg desperat prøvet at få D til at redde mig! Helt ærligt, hvordan skulle han lige kunne det, men hans orakkelstatus var helt klar for mig alligevel - GØR NOGET! Hjææælp! Hans svar var at jeg måske skulle prøve at finde en rød tråd (TAK det kan jeg jo ikke!) og en anden livlinje, men til sidst måtte jeg give op, der kom simpelthen ikke noget fornuftigt ned på papiret!

Det er lidt surt, reeksamen i august først, men det er der ikke så meget at gøre ved.. vil altså ikke kun lige bestå bare fordi jeg er blevet syg!

Ellers holder K grillfest i morgen og Nephew spiller i parken, vil vildt gerne med, bare lige lidt, har ikke set andre end min læsegruppe mens jeg har læst, men vil også gerne være rask til næste eksamen. Dilemma!!

WOW kommer lige til at kigge rundt i rummet! Papirer og tøj overalt, fatter slet ikke at d kan holde mig ud, er verdens største rodehoved! Og har ikke haft tid til en skid den sidste uge!
..men under en måned til ferie nu :) ferie aaah

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget teflon non stick hjerne er publiceret 24/05-2007 11:34 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.