15 år siden

Ferie + strandet kæreste

Livet i Lugano
LoneHK
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
7 måneder, 13 dage siden
Nede på point
Olivia Birch...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
13 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
7 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
5 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
1 år, 5 måneder siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
8 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
1 år, 4 måneder siden
Oktober
Camilla Rasm...
8 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
7 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
2 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
10 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
3 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
14 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
6 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
10 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
5 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
6 år siden
Græsken
Halina Abram...
4 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
1 år, 9 måneder siden
AT forløb
Coleen
8 år siden
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :) Ferie!!!

Opdatering: Er kommet igennem de to sidste eksaminer, skriftlige. Den første SKAL være en 8er (Do fra holdet var sikker på at det er en 10er, men efter at have læst den igennem igen.. NO!!! Der er så mange grammatiske og sætningssammenhængsfejl i den, og nu det er en sproganalyseopgave.. men vil for pokker have en 8er!
Den anden.. fik ikke taget mig nok sammen til at skrive i løbet af den uge vi havde, så med den tid jeg har brugt på den, skal den bare bestå!

Men nu: Ferie :) Så lækkert! Vi fejrede feriestart i torsdags med grillfest herude. Jeg havde sendt vejbeskrivelse og kort ud, men WOW det var svært for folk at finde herud i haven alligevel!
Men alle fandt det, og det var en rigtig skøn fest!

Fredag skulle jeg have været til fest for os der er med til at køre baren, men havde virkelig ikke lyst til at drikke igen (Der kan man så se hvorfor det er bedst at gå direkte igennem uddannelsessystemet! Man kan altså ikke følge med på 20-åriges niveau nar man lige er.. ja 6 år.. ældre!! I hvert fald ikke flere dage i streg!)
Så jeg pjækkede fra fest og lavede en aftale men K&K om aftensmad. Jeg havde en masse rester liggende fra festen så det miksede vi op med lidt nyt.

Det er lidt underligt.. Jeg er rigtig glad for at hænge ud med K&K eller bare med veninden, men nogen gange.. føles det lidt som om man er til ulejlighed.. jeg ved ikke om det bare r mig, men nogen gange har jeg virkelig lyst til at spørge om det forstyrrer at jeg er der. Det gør jeg også, altså hører om de har planer eller skal have ordnet noget, eller om vi kan hænge ud længere.. Det at de aldrig siger 'gider du godt smutte' eller bare antyder det, betyder nok at det hele er fint.. Måske er det bare måden de er på sammen.. Folk må sgu sige til hvis der er noget, ikke?

Nå, men blev brændt af at to veninder skt Hans aften.. var ret muggen over det, men deres undskyldninger var reelle, så kunne ikke tillade mig at virke sur (Hader det!) MEN så fik jeg den ide at høre om min gamle veninde R havde planer, og imod alle ods var hun faktisk fri med bare een dags advarsel, totalt sejt!! Så vi cyklede og cyklede rundt for at finde et bål, og fandt endelig et i uniparken. Rigtig hyggeligt.. prøvede lidt at finde nogen fra mit hold der skulle hænge ud der, men mislykkedes.. egentlig ville jeg også hellere bare hænge ud uden dem..
SØndag lavede vi ingenting, (Så kan man mærke at man har ferie, når man kan slappe af uden at have dårlig samvittighed!)

Mandag powershoppede vi! Jeg havde hele 630 kr på gavekort, så jeg fik købt en masse! Først en bekini hvor der på trusserne er plaseret en sommerfugl så at sige lige midt på den ene balle, ret sødt! Derudover to toppe (den ene fik jeg til min fødselsdag af fuglene, men i for stor størrelse, og jeg har aldrig fået byttet den, men til mit held havde de den stadig i alle størrelser!! (Betyder det at den så faktisk er grim, fordi ingen andre gider købe den? Jeg synes den er rigtig fin, så betyder det vel heller ikke så meget!)
Men det er ikke alt.. for lige at citere tv-shop, jeg fik også et par solbriller, et par fede jeans, hvor lige det par der passede mig var sat ned til 1/2 pris - heldig, eller har jeg overset en eller anden klam plet eller en uoprettelig fejl?. Men de er fede og ret stramme hele vejen ned, og det fremhæver ikke engang mine kalveknæ, utroligt!! Jeg fik også solbriller og en grøn sommerkjole! Alt det jeg håbede at unne få for pengene - og mere til! Og til sidst vil jeg så lige gentage at det altså er yderst sjældent at jeg har råd til at shoppe, derfor den muligvis noget overdrevne shoppeeufori!

R tog hjem om aftenen, og i dag har jeg så arbejdet helt til kl 17!! Wow en lang dag!

D er strandet på Helgoland, er derovre på sommerkursus. Han har skrevet to superkorte mails, hvor han er helt oppe og køre over alt det de laver (samler skaller og snegle og kigger på dem i microskop, var det jeg fik ud af mailen.. hmm jep ophidsende, men fedt at være afsted på tur, lidt som en ferie, selvom det er skole! Og jeg under ham noget afvekslen´.. og egentlig er det faktisk meget fedt at han ikke er her, så jeg er blevet nød til at tvinge mig selv til at være social med andre end ham)
Nå, men han er altså muligvis strandet på Helgoland, hvilket er noget pis! Så kommer han måske først hjem igen d. 28 sent om aftenen, og vi skulle have været til min brors fødselsdag samme dag. Nu skal vi hænge ud i Herning hele weekenden, D skal arbejde for min bror og bliver nok til tirsdag aften, så vi når ikke at have noget tid sammen herhjemme først.. ØVØVØVØV! Savner ham ret meget.. er meget kæresteafhængig, det er faktisk ikke så fedt ikke at have ham her en hel uge! På den anden side er det meget fedt at savne hinanden lidt :)

Og fordi han kommer senere hjem, skal jeg mødes med K i morgen når jeg har fri fra arb. og så smutter vi på Aros og spiser sammen bagefter, bliver skønt!

Den sjove fra vuggeren i dag: en af ungernes storebror (Kender ham fra da han gik i vuggeren) er med omme at hente sin lillesøster. Jeg har lige opdaget at ribsbusken har modne bær, så jeg har hevet de sidste børn med derom for at de kan smage bærene. Storebroren kommer så om, og jeg spørger om han også vil smage.. han kigger lidt på mig.. overvejer hvorefter han siger ok, han har godt nok smagt dem der havde drengefarven, altså de grønne, men de var sure og man kan få ondt i maven af dem. Nu er han altså villig til at gå på kompromis med sin maskulinitet og smage de pigefarvede bær.

Nå ja en anden sjov ting er, at pga. besparelser bliver vuggeren nødt til at afskedige den virkelig søde køkkendame, med mindre forældrene begynder at betale for maden (Nej dette var ikke det sjove!) Det sjove er, at jeg i køkkendepotet opdagede en stor kurv med madpakker stående på en hylde i dag. Jeg spørger en af pædagogerne hvad meningen er, man lader vel ikke bare madpakker stå uden for køleskabet uden grund, og svaret er nej, selvfølgelig er der en grund! Vi har jo med pædagoger at gøre! Denne kurv skal på forældremødet på fredag, tror jeg (håber i hvert fald ikke det er senere!!), stå fremme for at skubbe forældrene ind på den rigtige beslutning - altså: nej til madpakker, ja til betalingsmad! Hehe ret skørt, men håber at det virker!

Der er selvfølgelig sket en masse siden sidst, med det holder ikke rigtig at skulle opdatere længere tilbage, så forhåbentlig snart igen!

Kh Mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie + strandet kæreste er publiceret 26/06-2007 23:35 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.